Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wd.taz
aktív tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Szia!
Engem is érdekel a téma, találtam is egy leírást, érdemes átolvasni.
Ha lesz egy kis időm, majd én is nekiállok egy sapkás verziónak.
Tazi
-
RCH663
aktív tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Igen csak ezek legyenek kipipálva.
Az FSX-ben SEMMIT nem kell beállítani. Ha jól van telepítve az FSX, read only bejegyzések le vannak véve, és a Free track-et mint admin futtatod, mennie kell.
A Freetr5ack programra koncentrálj.
A legfontosabb, hogy az alap képernyőn ki legyen választva a web kamera, a type résznél pedig hogy hány ledes változatot használsz. A cam fülnél utána start, meg kell jelenjen a koponya a bal oldalon a jobb fekete négyzetben pedig látnod kell a ledeket, de CSAK a ledeket! Ha más is látszik, meg egy csomó fehér pont ugrál, akkor nem jó. Alapból aahány leded van annyi fehér foltot kell látnod amire illeszkedik a kiválasztott led számnak megfelelő fonál kereszt. Ha ez így van akkor koponya is követi a fejed mozgását.
Miből csináltad a "koronát" (sima, vagy IR led) és hány ledes fajta?, IR filtert kivetted a web kamerából, Használt film negatívból, vagy flopy lemezből csináltál rá fényszűrőt?
A kamera saját szoftverét legtöbb esetbe ki kell lőni, mert azt jelzi hogy ő használja az eszközt és nem engedi a free tracket, hogy jelet vegyen le róla.
Összefoglalva: FS és minden más nélkül a freetrack alap képernyőjén látnod kell a koponyát, ami leköveti a fejed mozgását a start megnyomása után. Ha ez nincs így akkor FAQ, és olvasgatás hogy mi lehet a gond.
Ezt igazold kérlek vissza, hogy önmagában a freetrack megy, és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Star Wars rajongók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Viccrovat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest