Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wd.taz

aktív tag

válasz hibavissza #9626 üzenetére

Szia!

Engem is érdekel a téma, találtam is egy leírást, érdemes átolvasni.

[link]

Ha lesz egy kis időm, majd én is nekiállok egy sapkás verziónak.

Tazi

• RCH663

aktív tag

válasz hibavissza #9626 üzenetére

Igen csak ezek legyenek kipipálva.

Az FSX-ben SEMMIT nem kell beállítani. Ha jól van telepítve az FSX, read only bejegyzések le vannak véve, és a Free track-et mint admin futtatod, mennie kell.

A Freetr5ack programra koncentrálj.

A legfontosabb, hogy az alap képernyőn ki legyen választva a web kamera, a type résznél pedig hogy hány ledes változatot használsz. A cam fülnél utána start, meg kell jelenjen a koponya a bal oldalon a jobb fekete négyzetben pedig látnod kell a ledeket, de CSAK a ledeket! Ha más is látszik, meg egy csomó fehér pont ugrál, akkor nem jó. Alapból aahány leded van annyi fehér foltot kell látnod amire illeszkedik a kiválasztott led számnak megfelelő fonál kereszt. Ha ez így van akkor koponya is követi a fejed mozgását.

Miből csináltad a "koronát" (sima, vagy IR led) és hány ledes fajta?, IR filtert kivetted a web kamerából, Használt film negatívból, vagy flopy lemezből csináltál rá fényszűrőt?

A kamera saját szoftverét legtöbb esetbe ki kell lőni, mert azt jelzi hogy ő használja az eszközt és nem engedi a free tracket, hogy jelet vegyen le róla.

Összefoglalva: FS és minden más nélkül a freetrack alap képernyőjén látnod kell a koponyát, ami leköveti a fejed mozgását a start megnyomása után. Ha ez nincs így akkor FAQ, és olvasgatás hogy mi lehet a gond.

Ezt igazold kérlek vissza, hogy önmagában a freetrack megy, és működik.

Új hozzászólás Aktív témák