Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Természetesen az SP2 is. Időközben itt bíbelődtem Korcsiival és rájöttem, hogy akkor sérül a textúra, ha napszak változás van. Most éjszaka indultam és mint látható a képen, napközben lett hibás a rajzolat. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy a gép az első jele, hiszen a levegőben nincs más, de a földi textúra ilyenkor ugyanúgy sérül.
Viszont megoldást hozott, hogy visszaraktam éjszakára és már rendben is van a gép kívülről, pár perc és meglátom, hogy Anchorage is rendben van-e. Ha igen, akkor már csak arra kell rájönnöm, hogy ezt most miért kezdte el, hiszen én évek óta csak napszakváltozásos long haulokat repülök és soha nem volt gondom ezzel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D HD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest