- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Shimán
Igaz már van sztem több mint két hónapja, hogy avval repültem, de az még jobban is megy. Igaz előtte meg kellett nézni egy két videót, emrt azelőtt már régen repültem 747-essel, szóval fel kellett eleveníteni az élményt, de hidd el, ment.
Van is Belgrádba vele egy utam VATSIM-en.Nem tudom, amúgy valamiért nekem kicsit más az FMC-je, oks, legs meg a többi mind ugyanaz, oké, de valamiért nem jöttem rá, hogyan kell pontot törölni. Illetve csak azokat a dolgokat vágom FMC-ben, hogy a minimális szint menjen. SID, felszállás, egyéb apróságok...STAR...leszállás, ilyesmi. Majd ha egyszer jobban ráérek, akkor kicsit jobban belemélyedek, de egyelőre annyi tudás is elég, hogy repülni tudjak.Oké, megértem, ha te úg gondolod, hogy ez nem repülés, hanem csak bohóckodás
Amúgy mivel régen repültem 747-tel, hirtelen nem is vágom, hogy kellett e pölö LHBP-LOWW-nél SID-nél tranzisönt állítani.
MD-11-nél nincs ilyen gond.
RWY: offline-ban 31L,
SID: TORNO3S
STAR: GIGO1W, oszt csókolom, má megyünk isNa jó, nem
de kábé
de a 737-esnél tudtommal be kell állítani atranzisönt, legalábbis GIGOR PESAT irányba.
Valahgy nekem azMD-11 FMC-je egyszerűbb, vagy könynebben átlátható, vagy nem is tudom. Tudom, hogy tudnánk vitatkozni, de mégsem akarok. Tudom hogy kicsit te jobban vágod a dolgokat, és tudnál újat mondani, de nekem így pont jó ahogy van az egész
Aztán majd ha egy kicsit jobban ráérekAkkor....
Amúgy meghallgatok minden jótanácsot, segítő szót, tippet trükköt, oktatást, akármit, amivel kicsit tágíthatom a tudást
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest