Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Last Flight: 25/10/2009
az a vicc, hogy azóta úgy 10-20 órát ment az fsx, csak épp nem repültem, csak tesztelgettem... most perpill nem sok időm van rá, mert összejött egy csomó dolog a suliban, meg pont 25-én van még egy angol szóbeli érettségim... szóval arra is készülök... de csütörtökön ELTE-IK nyíltnap, szóval lehet holnap repülök, ha már nem kell tanulni másnapra
mondjuk abban is elbizonytalanodtam, hogy hová kéne menni (eddig BME infó volt a cél)... most képbe jött nyíregyháza is, mert vonz a téma, a gépekből meg már egy kicsit kiábrándultam az utóbbi időben... csak oda meg bekerülni szinte lehetetlen... meg mondjuk nem tudom, hogy hogyan lenne jobb, egy közlekedésmérnöki diploma, és aztán repülés, vagy BME és aztán valahol magán úton megtanulni... és akkor van egy másik diplomám - csak épp ez a szakma, ami rengeteget változik pár év alatt, szóval... nomeg nyíregy free, ha bekerül az ember, egyébként meg jó pár milla.. ajh... lehet inkább maradok a szimulátornál (végleg?)... de azért álmodozni lehet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az a vicc, hogy azóta úgy 10-20 órát ment az fsx, csak épp nem repültem, csak tesztelgettem... most perpill nem sok időm van rá, mert összejött egy csomó dolog a suliban, meg pont 25-én van még egy angol szóbeli érettségim... szóval arra is készülök... de csütörtökön ELTE-IK nyíltnap, szóval lehet holnap repülök, ha már nem kell tanulni másnapra
mondjuk abban is elbizonytalanodtam, hogy hová kéne menni (eddig BME infó volt a cél)... most képbe jött nyíregyháza is, mert vonz a téma, a gépekből meg már egy kicsit kiábrándultam az utóbbi időben... csak oda meg bekerülni szinte lehetetlen... meg mondjuk nem tudom, hogy hogyan lenne jobb, egy közlekedésmérnöki diploma, és aztán repülés, vagy BME és aztán valahol magán úton megtanulni... és akkor van egy másik diplomám - csak épp ez a szakma, ami rengeteget változik pár év alatt, szóval... nomeg nyíregy free, ha bekerül az ember, egyébként meg jó pár milla.. ajh... lehet inkább maradok a szimulátornál (végleg?)... de azért álmodozni lehet