Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
Tehát végre megoldottam a problémát. Ez a probléma pedig az volt, hogy hiába azonos két repülőgép valamennyi kontrol beállítása, ez alól kivételt képeznek a custom view beállítások, mivel ennek ellenére nem működnek. (Nálam a numerikus billentyűkön vannak.) A megoldáshoz a következő módszert találtam. Mindhárom preset csoportnak egyedi néven készítettem profil másolatot két különböző repülőgépre. Mégpedig akkor, amikor az adott gép volt betöltve. Ezt a szerver megjegyzi és gépváltáskor ezekre a profilokra átvált. Az újonnan hozzáadott gép esetében a custom view kiosztásokat, annak ellenére, hogy látszólag megvannak újra hozzá kell egyesével rendelni. Ez 20 beállítás 10 load és 10 save. Buktató lehet az, ha ezt azonnal ellenőrizni is szeretnénk, mert nem lehet! Minden gép esetében változtatás, vagy kipróbálás előtt egy program újraindításra van szükség. Szerencsére erről korábban már olvastam az FS fórumban, így sok további bosszúságot megtakarítottam, Így is volt elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi