Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Jadro

veterán

válasz Csorbi #17491 üzenetére

Másfél nap alatt, mintegy 40-50 közötti játék újraindítás után meg is van a játék. Már ez is szép teljesítmény, mert elsőre ez is működött rendesen. Természetesen nekem is csak két gép árválkodik a hangárban, de a lentiek alapján legalább már átállítottam a telepítési mappát a konfig fájlban. Nem ez lett a megoldás, szerintem maradhatott volna, hisz át van linkelve C meghajtóról a másik meghajtóra és ugyanúgy két gépből áll a flotta.

Ami miatt két gép van és szépen töltögethetem a többit/amire szükségem van az az, hogy az alaptelepítés nem is szed le többet. Ez valami koncepcióváltás volt időközben? A megjelenéskori letöltésnél még leszedett mindent, most pedig kb nekem kell felépíteni a gépparkomat. Mondjuk ezzel sincs még igazából baj, legalább elsőre nem rángat le feleslegsen mindent. (Közben le is jött az Icon és szépen kiválasztható.)

Az viszont kicsit vicces, hogy miközben töltögetem a gépeket, teker a vasam pedig csak a csíkot nézem ahogy lassan húszik felfelé. nincs az a túlzott grafikai megterhelés. ugyanez ha csak a menüben állok. Szóval van még baj. :)

Új hozzászólás Aktív témák