Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
wd.taz
üzenetére
Ó, ez egy óriási alapmű.

(#14725) Korcsii: Semmi meglepő, a nem hardcore szimeseknek szól, azoknak nagyon kényes az ízlésük.
Egyébként most már 333 értékelés van, elég vegyes az összkép. Szerintem a sikerét az fogja meghatározni, hogy az ismert fejlesztőstúdiók mennyire állnak mögé. Ha lesz hozzá sok minőségi kieg, akár még életben is maradhat, ha nem, akkor a feledés homályába süllyed. De ahogy a PMDG-nél látom, ők most ezerrel XP-re és P3D-re fókuszálnak, persze lehet, hogy ez idővel változni fog.(#14727) sqpp: Töröld a konfig fájlt (pontosabban csak távolítsd el a könyvtárból, ne töröld), indítsd újra a szimet, hogy generálhasson egy új fájlt, ezután próbálj gépet, időjárást, stb változtatni.
Hétvégén beépítettem az asztal alá egy kihajtható karra, így nem zavar meló közben. Még nem próbáltam ki, majd ezen a héten.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként most már 333 értékelés van, elég vegyes az összkép. Szerintem a sikerét az fogja meghatározni, hogy az ismert fejlesztőstúdiók mennyire állnak mögé. Ha lesz hozzá sok minőségi kieg, akár még életben is maradhat, ha nem, akkor a feledés homályába süllyed. De ahogy a PMDG-nél látom, ők most ezerrel XP-re és P3D-re fókuszálnak, persze lehet, hogy ez idővel változni fog.