- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wd.taz
aktív tag
válasz
RCH663 #11246 üzenetére
Édesapám vadászpilóta volt (Kádár Béla szds.), 84-ben lezuhant, elhunyt. Később édesanyám öcsémet és engem is megesketett, hogy soha nem lehet közünk a repüléshez. Szava tartó ember vagyok, ennek ellenére munka miatt volt, hogy gépre kellett ülnöm amit én nagyon élvezetem, de jóanyám lesápadt.... amíg nem értem haza épségben, halálra aggódta magát.
Képzeld el, ha azt mondanám neki,hogy elmegyek vitorlázni vagy kisgépezni. Belehalna.
Egészségügyileg nem lenne korlát, bár le kéne dobnom 20Kg-ot és formába hozni magam, de egy fél év alatt meglenne az erőnlét hozzá. Ja, meg valami jó nagy fülkés gépet kéne kinézni mert a 193 cm magasságom se átlagos.
Tazi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest