- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Cypresss #10337 üzenetére
Vacsorára azért maradjon pénzed, a többit utalhatod.
Fű-fa ORBX (ne kérdezd melyik scenery, már azt sem számolom hány van fent), eberek nagy része is, de közülük 1-2 mintha Madeira-ról való lenne. Igazából nézegettem a jelenlegi bgl library-kat, és ahol találtam jót, azt használtam.
Na ez arra jó volt, hogy 1 nap alatt fel legyen díszítve a spotterdomb, de egyben kb lehetetlenné is tettem a megosztást.
Majd talán lesz belőle valami rendes változat is.
Cargodomb, meg 1-2 létrás spotter még tervben van. Már csak idő kéne a megvalósításhoz.
Cargozáshoz: jó dolog az
Balleka az egyik egyik kedvencem youtube-on... MK Airlines-nél csinált egy rakat jó videót (főleg 2010), aztán az sajnos megszűnt, vitorlázott kicsit, aztán... British Airways World Cargo B747-8F... nem irigykedtem, á nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest