- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187 #10316 üzenetére
Nagyobb reptereken már most is van hasonló rendszer.
A clearance ezen keresztül küldi a FP-t a gépnek. 777-es pilóták pölö már nem pötyögnek semmit, csak ellenőrzik a kapott útvonalat, majd EXEC.
Technikailag nem tartom különösebben bonyolultnak az autotaxit, a hold position pedig egy klikk a groundot ellátó irányítótól és az új parancs máris a gépen van.
Ennél persze nyilván bonyolultabb, de 10 éve a mozdulatokkal vezérelhető tévén is röhögtünk.(#10318) Geryson: Én is láttam már. Gondolom azért ilyen "finom", merthogy a 380 rendszerei azért csak újabbak, mint egy 777. Majd a 787-ben a Boeing teszi oda magát jobban.
Nálam nem is kérdés, hogy melyik lesz a jobb és szerethetőbb gép.
Egyébként a CATIIIC ilyen irányú fejlesztéseiről nem hülyéskedek lassan 10 éve olvastam és ezek szerint még mindig semmi.
Dolgoznak ezerrel, csak vártak a Honeywell SmartRunway, SmartLanding [rendszerére].
2004-ben kezdtek fejleszteni, 2009-re lettek készen, és bő egy éve már élesben is használják több gépen.(#10319) Jorus: : Mit vártál? Airbus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így használod a ChatGPT-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest