Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atys25

csendes tag

válasz RCH663 #10245 üzenetére

Hali!

Előszőr is köszönöm szépen a cfg-t amit múltkor küldtél! Viszont nem értek egyet veled abban,hogy a CaptainSim 757 annyira frankó lenne. Én személy szerint utálom,mert eddig egyszer sikerült leszállnom vele,ugyanis approachnál egyfolytában lezuhanok,mert annyira elkezd jobbra valra dülöngélni gép,illetve amikor kiválasztom a Deparr-nál a runwayt és a STAR-t,akkor a LEGS-ben nem írja ki a runway számát és a hozzá tartozó magasságot,csak akkor ha TRANS is van hozzá választva. Én Qualitywings 757-est használok,ami persze egyáltalán nem realisztikus,de legalább le lehet vele normálisan repülni egy utat,leszállással együtt.

Amúgy nekem mostanában van egy olyan gondom az FSX-el,hogy amikor teljes képernyőben repülök és a menüsorban kiválasztok valamilyen opciót (pl FS recorderben piszkálok) amihez eleve eltünik a kép és utána folytatni akarom a repülést,nem jön vissza a kép hanem tök fekete lesz az egész képernyő és nem történik semmi,csak a gépem hangját hallom,majd kiakad az FSX. Ez miért van? Pedig az UIAutomationCore.dll fájl bele van másolva az FSX gyökérbe. Nem lehet,hogy a procim felhúzása akasztja ki? 3.4GHz-ről fel van húzva 4.2 GHz-re.

Új hozzászólás Aktív témák