Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wolruf őstag válasz  aviator

üzenetére aviator

üzenetéreAnnó Commodore +4-re kerestem (ebihalként  ) valami szimulátort, hatalmas fellángolás lett, amikor megtudtam, hogy van egy HUB Simulator nevű komoly helikopteres cucc. Megszereztem pár év alatt, majd ledöbbentem, hogy mi is ez ) valami szimulátort, hatalmas fellángolás lett, amikor megtudtam, hogy van egy HUB Simulator nevű komoly helikopteres cucc. Megszereztem pár év alatt, majd ledöbbentem, hogy mi is ez 
 Kizárólag szöveges módban, adatokkal mutatta, hogy épp' mit is csinál a helikopter Ebből akkor annyit tapasztaltam, hogy nincs kép, csak idióta számok és szövegek mindenütt. Most biztos élvezném Ebből akkor annyit tapasztaltam, hogy nincs kép, csak idióta számok és szövegek mindenütt. Most biztos élvezném 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) valami szimulátort, hatalmas fellángolás lett, amikor megtudtam, hogy van egy HUB Simulator nevű komoly helikopteres cucc. Megszereztem pár év alatt, majd ledöbbentem, hogy mi is ez
 ) valami szimulátort, hatalmas fellángolás lett, amikor megtudtam, hogy van egy HUB Simulator nevű komoly helikopteres cucc. Megszereztem pár év alatt, majd ledöbbentem, hogy mi is ez