Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pateszi
    csendes tag

tervezek szerezni egy ilyen játékot, és úgy tudom, erősen ajánlott hozzá a joystick. milyet ajánlotok? nem tervezek rá sokat szánni, de hulladékot semmiképpen nem vennék. jah, és ha van valakinek eladó játéka, esetleg tud egy helyet, ahol olcsón lehet szerezni, ne tartsa magában!
    thx

Hali,

Joystick nélkül szerintem sem lehet/érdemes repülőszimulátorozni.
    Gamepad esetleg szóbajöhet, azzal is egész jól lehet vezetni, azért a botkormány az igazi.

Saját tapasztalataim:
    Logitech (típusára már nem emlékszem, szimpla vezetékes force feed-backes) úgy fél évet bírt, utána az egyik mikrokapcsolója bedöglött.
    Thrustmaster Top Gun, utána Fox 2Pro: nagyon kényelmes, jó botkormányok, de az elsőnek kb. egy év után a gázszabályozója ment tönkre, a másodiknál talán egy poti, amitől azután nem lehetett irányban tartani.
    Mindezek normál használat mellett, nem játszottam sokat és nem is rángattam őket.

Most Saitek x52-es van,megbízhatóbbnak, strapabíróbbnak tűnik mint a többi termék, és ezen van annyi nyomógomb és csuszka, hogy szinte minden funkciót be lehet rá programozni. Ha a szimulátorozást komolyan gondolod, és megteheted, érdemes beruházni egy hasonlóba.

Új hozzászólás Aktív témák