Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Én még a betában játszottam az elég kellemes volt. A virtual cockpit nem nagyon jött be maradtam a hagyományosnál. Az tény, hogy ezt bill-el nem lehet vezetni főleg egy jumbot de egy kisgépet vagy sárkányt nagyon könnyen eltudsz kezelni egérrel. Van mouse irányítási lehetőség is benne mikor mouset átrakod joymodba és akkor sokkal jobb, csak ugye ezt megint ott lehet ahol nem kell sok gombot nyomkodni, magyarán kisgépeknék.
Nekem az tetszett mikor SIngapore vagy Hongkong reptéren kellett leszállnod egy jumboval monszumba...az nagyon jó küldi volt, csak mindig a földetérésnél volt problémám mert azt elég nehézkes joynélkül.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest