Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A második részre várva leporoltam ezt a drágaságot (annak idején azonnal lecsaptam rá, amikor megláttam a helyi teszkóban 2000 Ft-ért EVM-ként), és bár valahol megvannak még a mentett állásaim, elkezdtem elölről. Legutóbb azt hiszem a Silver kupa közben akadtam el valahol, jelentem valamennyit fejlődhettem az utóbbi időben, mert most ha nem is mindent versenyt játszi könnyedséggel, de megoldottam ezt a szintet. Jelenleg a Gold kupa első sorát gyúrom, eddig jól állok vele, 3 már megvan belőle.
Hihetetlen a játék hangulata, a zene valami fantasztikus, és egyáltalán, számomra az utóbbi pár év legmeghatározóbb autós játékainak egyike, minden hibája ellenére, vagy talán éppen azért. Utoljára talán a DOS-os Death Rally-ért ([link]) rajongtam ennyire - úgy látszik van valami perverz vonzódásom a törős-zúzós játékokhoz. Főleg, hogy a korábban is említett Destruction Derby is a kedvenceim között volt.
Ami még szíven ütött, hogy gond nélkül be lehet rajta lőni az 1440x900-as felbontást, az első játék, amit teljes pompájában élvezhetek, amióta megvan a wide TFT-m.
Egyébként érdekes módon engem inkább a körversenyek és a Destruction Arenás, illetve Bonus pályák kötnek le, a minijátékok annyira (őszintén szólva szinte egyáltalán) nem, ellentétben azzal, amit ti elmondtatok.
A játéknak a multi része is fantasztikus, LAN-partykon mindig előkerül, persze a legnagyobb sikere a roncsderbinek van.
Legutóbb kitaláltunk egy új, csapatalapú játékmódot:
Két csapatra oszlunk, a csapat egyik fele sárga, a másik fele piros autót választ, mindkét csapatból egy-egy ember Peppert, a többiek tetszőleges autót választhatnak. Ezután kiválasztjuk azt a pályát, ami olyan fura nyolcas alakú, ahol az oda- és visszeflé haladó forgalom is egy térben történik, beállítjuk 10 körre, és indulhat a verseny. Az a csapat nyer, akinek a Pepperje előbb megteszi a 10 kört. A csapat nem Pepperes tagjai pedig választhatnak, hogy próbálják akadályozni az ellenfél Pepperjét, vagy védik az ellenféltől a sajátjukat. Legutóbb több órát játszottunk így önfeledten, valami hihetetlen hangulata volt a dolognak.
No, ennyit az ömlengésből mára, remélem sikerült kedvet csinálnom a játékhoz másnak is, aki benéz ebbe a topikba.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legutóbb kitaláltunk egy új, csapatalapú játékmódot: