- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
vicces
addikt
és mi történt a Blahás fejjel lefele újság olvasással??
igazából nem is emlékszem, hogy mikorra volt/van tervezve. -
Gery77
csendes tag
-
tsello
aktív tag
Egy kicsit mintha gyenge lett volna. Túl nagy területen gyűltek össze és nem volt annyira látávnyos -én ezt vettem ki a tvből.
-
Gery77
csendes tag
Egy nagy, csoportos ingyen kajálást is meg lehetne ejteni. Be kell menni egy étterembe, megebédelni, aztán jelzésre egyszerre távozni... :D
Esetleg a Deák téren körbe venni az ellenőröket, addig meg had menjen a sok bliccelő... :D -
Gery77
csendes tag
És hol lenne a találkozó? A bankban? Esetleg előtte? Az is lényeges még, hogy a maszk már a fejükön van-e, mert, ha igen, akkor lesz majd pár ember, aki ideje korán megpróbálja majd az akciót megakadályozni... :D
-
tomcs
őstag
vaaaagy... esetleg berendelni 1 bankba 250 simaszkos emberket aztan ekson.... :)
-
Gery77
csendes tag
Valahogy nem hiszek abban, hogy nálunk egy ilyen összejövetelt meg lehet csinálni. Ha mégis összejön, akkor annyi lesz, mint amit a Fókuszban lehetett látni. Ott ált pár ember, aztán nyitogatták az esernyőiket, valahogy nem volt túl hiteles. Talán nem kellene ekkora felhajtást tenni köré, akkor még látványoso is lenne, és talán egy ''eredetibb'' ötlet is elkelne, milyen gagyi már az, hogy esernyővel kivonulok? :D
-
tsello
aktív tag
(2)
Voltak ott PH!sok???? -
Agyasima
őstag
A Subbacultcha véleménye erről:
JÖHET A FASZKORBÁCS
Az e heti faszkorbácsot jó előre kiosztjuk az augusztus 27-re tervezett
Első Magyar Flashmob leendő résztvevőinek és az arról tudósító
újságíróknak. Büdös ez, mint a WIW, és valójában nem is ez lesz az első,
mert a héten megtartott és videón rögzített debreceni gyerekverés minden
szempontból megfelel a flashmob követelményeinek. A mi időnkben a
fiatalok összegyűltek, hangos zenét hallgattak és drogoztak. Ma már csak
összegyűlnek és nem csinálnak semmit. A faszok.Mikor lettél Subbacultcha olvasó???
A f@szkorbács óta? :-))) -
twollah
nagyúr
A Subbacultcha véleménye erről:
JÖHET A FASZKORBÁCS
Az e heti faszkorbácsot jó előre kiosztjuk az augusztus 27-re tervezett
Első Magyar Flashmob leendő résztvevőinek és az arról tudósító
újságíróknak. Büdös ez, mint a WIW, és valójában nem is ez lesz az első,
mert a héten megtartott és videón rögzített debreceni gyerekverés minden
szempontból megfelel a flashmob követelményeinek. A mi időnkben a
fiatalok összegyűltek, hangos zenét hallgattak és drogoztak. Ma már csak
összegyűlnek és nem csinálnak semmit. A faszok. -
tsello
aktív tag
Cathfaern ütlete jónak néz ki de nem hoz annyi pénzt mint Chapellé.
-
Chapell
aktív tag
Ez az egész arra jó pl, kivisznek szervezők 100 embert dudával, amíg ők dudálnak, addig meg ezek kirabolják a közelben lévő bankot. Senki nem veszi észre, aztán meg elvegyülnek a végén a tömegben :))
-
Cathfaern
nagyúr
meg kene hirdetni meg a metro ujsag cimlapjan es persze szorolapokon is :)
amugy amit az indexen olvastam az a ruszki tablas pl sokkal poenabb meg a nem letezo konyv is jo 5let.. de ez az esernyos... nem igazan jon be.
bar egyszer meg gimiben vegigjartunk 1 oszt.tarssal csomo szamtek boltot es kerestunk 3d ugroegeret (Microsoft Jumper, tudod ilyen nagy zold doboza van......) csak a tomeges hatas hianyzott :)Ezt úgy kéne, hogy kb. 30 emberrel megbeszélni, hogy egyesével járjanak végig jó pár számtech boltot és keressenek valami olyan dolgot, ami abszolút hülyeség De ne olyat, hogy pl. 100Ghz-es processzor, hanem olyat mint amit ti is kerestetek (tehát a boltos szt higgye, hogy ő a sík hülye :))
-
tomcs
őstag
meg kene hirdetni meg a metro ujsag cimlapjan es persze szorolapokon is :)
amugy amit az indexen olvastam az a ruszki tablas pl sokkal poenabb meg a nem letezo konyv is jo 5let.. de ez az esernyos... nem igazan jon be.
bar egyszer meg gimiben vegigjartunk 1 oszt.tarssal csomo szamtek boltot es kerestunk 3d ugroegeret (Microsoft Jumper, tudod ilyen nagy zold doboza van......) csak a tomeges hatas hianyzott :) -
Cathfaern
nagyúr
-
KovacsUr
addikt
Dicsértessék! :))
Kereső híján;] nemtom, van-e már a FLASHMOB-hoz kapcsolódó téma, ezért itt szeretném megosztani veletek az alábbi linkeket:
[L]http://index.hu/tech/net/flash0818/[/L]
[L]http://ses.underground.hu/blog/archives/blog/000138.html[/L]
Ha van kedvetek és (szabad)időtök, gyertek ti is!Hm, mellesleg ez már rég nem flash mob... Túl sokan tudnak róla túl korán :DDD
-
KovacsUr
addikt
:) nekem semmi közöm az ügyhöz, csak sejtéseim vannak... A szervezők mindenütt azt mondják, hogy semmi értelme az egésznek, csak poén. Szerintem igaziból ilyen ''metaértelme'' van a dolognak (márminthogy el tudom képzelni, hogy a 100 flash mobból 99 szervezője már tényleg elhiszi, hogy ennek semmi értelme), a ropot-Uhrin Benedek-Szalacsi line-ba illeszkedően... A rád mászó mainstream média kikerülése, stb.
-
Polesz
addikt
-
tomcs
őstag
-
KovacsUr
addikt
Pont az az értelme, hogy nincs értelme. :))
Jövő hét szerdáig még va időd beszerezni egy normális esernyőt. :DDVan értelme, csak a résztvevők többsége ezt nem tudja :)
-
Phantom Lord
aktív tag
De sok idötök van :)
-
Polesz
addikt
Ez az utóbbi idők legnagyobb idétlensége. Ha Ti erre élveztek ;]
-
Apollo17hu
őstag
Én valószínűleg megyek.
És viszek magammal még egy embert... vagy kettőt. :)) -
Bocsesz
csendes tag
-
Bocsesz
csendes tag
Engem érdekel!!!
Flasbom- rem. sokan leszünk.
DE mért csak ekkora az érdeklődés?
Te jösz??? -
tsello
aktív tag
Debrecenben Deák téren nincs templom.
-
Apollo17hu
őstag
-
Gabró
tag
De ha azzal mennél ki, akkor az már reklám lenne, és ''értelmét veszténé'' a gyülekezés. :t
Miért vesztené értelmét? (egyébként van értelme?:F)
Nekem például nincsen olyan ernyőm, amin ne lenne valamilyen reklám. -
Apollo17hu
őstag
-
Gabró
tag
Kéne PH!-s ernyő.
-
Chapell
aktív tag
Ez isten, volt róla szó a fókuszban is vagy hol :)
-
crab
senior tag
Én eddig még nem halottam erről, de biztos hogy egyszer ki fogom próbálni!
Nagyon jó!:C -
Apollo17hu
őstag
-
tomcs
őstag
...ha vki benézne ide, kérem küldje már el mailben, hogy az aláírásomban található képet hogy tudom megjeleníteni itt, a PH!-n :)
sehogy.. mostmar. nezd meg forumteszt topikot
-
tomcs
őstag
Kereső híján;] nemtom, van-e már a FLASHMOB-hoz kapcsolódó téma, ezért itt szeretném megosztani veletek az alábbi linkeket:
Ha van kedvetek és (szabad)időtök, gyertek ti is!nagy 5let :)
kar hogy nincs esernyom.. esokabattal nevez7ek? :DDD:DDD:DDD -
Apollo17hu
őstag
Ha van kedvetek és (szabad)időtök, gyertek ti is!...ha vki benézne ide, kérem küldje már el mailben, hogy az aláírásomban található képet hogy tudom megjeleníteni itt, a PH!-n :)
-
Apollo17hu
őstag
Ha van kedvetek és (szabad)időtök, gyertek ti is!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 MAX 32/512 Astro
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 MAX 32/1TB Astro
- Lemezes PlayStation 5 Slim CFI-2016 // 2 kontrollerrel // töltőállomás // távirányító
- HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro T2000 4GB LTE
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest