Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
Sziasztok
Az ssdok ot fejleszti még az alkotója?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Akkor most mindenkinek aki segitett zárjuk le a témát!
1. gari papir meg val lec23 által kiálitva
2. 51 k volt az ár....
3. nem tuom az eladót semmire meg kérni már valószinüleg már futárnál van a cucc és megy a megadott cimre, én csak a netet a gépet adtam az üzlet lebonyolitásához..
és mégegyszer köszönöm szépen a segitséget.
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
volna egy SSD ami egy barátom szeretne megvenni HA hirdetés, csak hogy amit a tulaj küldött képet azon két chip körül fura sötét fólt látható.
Azt szeretném meg kérdezni hogy ez normális vagy sem? tesztelés nem lehetséges mert nagy a távolság és utánvétes dolog lenne!
köszönöm a válaszokat
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
Ha veszek egy 2,5 SSD t filmek tárolálására azt meg tudom oldani hogy rack be bele teszem és ugy csatlakozom usb vel a TV re ez igy müködne?
köszönöm.
-
Apucy01
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #26120 üzenetére
És mond ezt mégis mire alapozod? Kérdem ezt úgy hogy minden tiszteletem a tiéd..
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Viktor81 #23929 üzenetére
Arra nem gondoltál hogy az az ssd a videóban látott társánál sokkal gyorsabb és ami gyorsabb szerintem jobban is melegszik.
amúgy meg gondolkodtam úgy is jön a nyár ha a géped nincs a monitorod hátára rögzitve mint ahogy videón láttam olyan házat vedd a hónod alá és vidd el fagyizni. Az én 2,5 ös A-data sx 900 om is melegebb mint a haveré nekei más házban van jobb a légáramlás és akkor mi van 10 fokkal melegebb az enyém most futi legyen a gyártóhoz cirkuszolni?
-
Apucy01
őstag
válasz Viktor81 #23909 üzenetére
Szia!
Ne haragudj de olvsatam pár hsz t amit írtál.. oké hogy olyan házad van amilyen de, mégis mit vársz egy fém tömbtől? rendben hogy azt szeretted volna hogy ne legyen hangja a pépnek amit nyilván el is értél, de ami hő neked odabent termelődik azt nem tudja elvezetni a házad bordája igy az ssd d hőfoka is nyilván az egekben van. de ettől itt még nem hülye senki és mért kérdőjelezed meg bárkinek a hozzáértését? a samsungnál szerintem hogták a hasuka a nevetéstől megjegyzem neked hogy vannak már szinte hangtalan ventillátorok is azt is vehetél volna.
-
Apucy01
őstag
Sziasztok erre tud valaki valami okosat mondani?
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz FrozenThrone #21178 üzenetére
Szia
Nekem is ssd van a redszernek és két vinyó adatnak bár nem Raid ben de müködik.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Kicsit vissza él azzal hogy ő ott ül a boltban és mindenhez hozzá fér.
ugyan ez volt amikor megvettem a procit 860k és g skill sniper f3 ramokat ő rögtön tudott valami jobbat!épp kb 3 perce hivott hogy mehet e a csere én meg el küldtem a fenébe és kértem ne is keressen
-
Apucy01
őstag
válasz Apucy01 #21072 üzenetére
Szia!
Igen azt tudom hogy benne van a listában, örültem is neki és nekem müködik is rendesem.
De a gép szaki ismerősöm folyton azzal nyúz hogy nem jó a vezérlője hamar meghal és ő ad érte egy fél éves ocz agiliti 3 mat vagy mit mert hogy az álitólag sokkal jobb..
az én adata m pedig kb 1 honapos.
-
Apucy01
őstag
Van valakinek nagyobb tapasztalata az ADATA SX900 ssd vek kapcsolatban 128 gb os
ha igen legyen kedves irja már le.
Mert a gépes szaki ismerősöm szerint nem a leg megbizhatóbak és én pont ilyet kaptam...Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Sziasztok! ha már arról van szó hogy mennyi az irt adat szerintetek kb másfél hét használat és sajnos háromszori vin telepités után ez rendben van?
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
Sziasztok
azt hol tudom megnézni hogy milyen Firmware van az ssd n egy ADATA SX900S3 ról lenne szó és ha van ujabb meg éri e frissiteni?
Egy fura dolgot észleltem csak amióta a gépben van firefox böngészés közben néha akadozik
-
Apucy01
őstag
most pedig ez van már ténleg nem értem!!!!
-
Apucy01
őstag
Sziasztok
Beszereltem az ajándékba kapott a data sx 900 ssd t de nekem valami nem kerekwin 10 van a gépen friss telepités minden driver fönt van de mivel amd platform igy a catalist telepiti a programokat.
ezt az értéket kaptam szerintem valami nem kerek segitsetek légyszives
köszönöm szépen
és itt van ez is teljesen kezdő vagyok ebben igy nem tudom mi jó és mi nem [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest