Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emperor_
addikt
válasz Csokiii #20608 üzenetére
Nem értem a kérdést . Amit leírtál, az alapján a speckó szerinti írás sebességet kapod. A progi amivel teszteled (még mindig nem tudom mivel is ), valószínűleg random, nem jól tömöríthető adatokkal tesztel.
Ha pedig arra gondolsz, hogy a működésben, használatban fog e ez okozni problémát, akkor azt gondolom, hogy átlagos felhasználás esetén ennek nem fogod érezni hátrányát.
Megvilágítanám egy példával. Video vágás, nagyon gyorsnak kell lenned, hogy egységnyi idő alatt minnél többet tudj "termelni", minden perc számít, jó nagy file-okkal dolgozol, nem mindegy, hogy 130 MB/s vagy 500 MB/s a SEQ. írás. (Sőt tovább megyek, szerintem a tömörítős SSD-k se jók oda.)
(#20610) enterlaci Szívesen!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Emperor_
addikt
válasz Csokiii #20604 üzenetére
Nem tudjuk mivel mérsz .
Idézet a specifikációból:
Controller: SandForce® SF-2281
Baseline Performance2:
Compressible Data Transfer (ATTO) All capacities:
500MB/s Read and 500MB/s WriteIncompressible Data Transfer (AS-SSD and CrystalDiskMark):
120GB — 420MB/s Read and 120MB/s Write
240GB — 470MB/s Read and 220MB/s WriteEz a tömörítős kontroller.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest