Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz Doky586 #41876 üzenetére
Dell Data Protection
van rajta
nem tudom ,hogy miért etikátlan ez, a kérdés
mint leirtam... nem az adatokra vagyok kiváncsi ,hanem törölni és ujra felhasználni az ssd-t.
ügyfél noti...ha nem lehetséges a törlés akkor vesznek másikat...csak pisztkálta a csőrőm ,hogy nem bírok vele....
+ info... az mbr-be fészkete be magát... antivirus jelzi is... viszont win alatt semmiféleképp nem lehet inicializálni ,irni olvasni ... i/o hibát ir mindenre (is).
Samu cucca nem látja ha nincs inicializálva (pendrive alol sem)
Van egy "low level" teszt progim... az szerint hibátlan ... irni olvasni lehet... de az nem tud formázni / inicializálni.
lehet csinálok ma egy dos pendrivet és megprobálom ugy... kéne valami "low level format" ssd-re is,ami nem windows-os... nem a kiadott adat megsemmisitők mert azok csak épp file szerkezetü meghajtókat kezelnek.[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Pityu. #55753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Nyugodtan veheted azt a Kioxia XG7-et is, teljesen megbízható szerintem az XG sorozat, nekem van egy XG5 félgigás, hol külső meghajtóban használom Ventoyos boot eszköznek, hol valamelyik notebookban van, csendben dolgozik, semmi gond nincs vele. Amúgy nem sok különbség van az SN730 meg a XG7 között, utóbbi PCIe 4.0, de mindkettőben Kioxia BiCS NAND van, kb a controller is saját gyártás, ami szintén Kioxiát jelent. 2021-ben Lenovo Thinkpad Carbon gen9 meg Thinkpad P1 notikba voltak ezek az XG7-esek OEM-ként.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest