Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Sk8erPeter #15045 üzenetére

--- Akkor egy hatalmas OFF, amivel lassan kitiltatom magam. ---

Mi az, hogy "no comment", de rögtön egy fejét falba verő arcocska a "comment"?
    Ha szándékosan kötekedni szeretnél, akkor legyél kész rá, hogy legalább megpróbálják visszaütni a labdád. (Ne mondd, hogy téves a kijelentésem, amit idéztél, mert egyrészről triviális euklideszi matematika, másrészről a "feletti érték" kifejezést igen gyakran használják a mérnöki szakirodalmak.)

Kicsit nehezemre esik elhinni, hogy a fórumos átlaghoz képest az én helyesírási hibáim a legzavaróbbak a számodra, de elnézést kérek, ha ez tényleg zavar.
    Nem állítom, hogy képes vagyok abszolút helyesen írni vagy beszélni (ezért is van bekapcsolva a helyesírás-ellenőrző), viszont a legtöbb ilyen különírás az automata helyesírás-ellenőrzőm hibája (amiről tudom, hogy messze nem tökéletes, de a valódi helyesírásom átlagban még rosszabb lenne, főként a véletlen billentyű félreütésekkel együtt, úgyhogy inkább gépelek "mint az állat", aztán hagyom, hogy kijavítsa, mert úgy általában érthető lesz).

--- Visszatérve... ----

Igen, szerintem általános esetben bőven elég, ha minden LBA be van fogva egy (vagy több) partícióba és az(ok) a partíció(k) formázva van(nak) (gyors módban, vagy végigolvasással, de lehetőleg nem végigírással, bár a végeredménynél az sem igazán számít ilyenkor) TRIM-et támogató file-rendszerrel (nyilván TRIM-et támogató SSD-ről és OS-ről beszélve). Viszont megeshet, hogy ez valamiért mégsem elég, az SE viszont ott is segít * (olyat még nem láttam, hogy az SE sem állítaná vissza szinte azonnal az eredeti teljesítményt, vagy hogy abszolút nem is hajtaná végre egy SSD vezérlő az Secure Erase-t, de ha elég sokáig keresgélsz, talán még ilyet is találsz).

(* Mármint "segít" annak a bizonyos felhasználónak elérni ezt a sajátos célját, akit ez érdekel, ami nyilvánvalóan nem jelenti közvetlenül azt, hogy erre valóban szükség is van. -> Csak mielőtt valaki beleköt. :P)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés