Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz Sk8erPeter #15039 üzenetére
Bárhogy rendezteted őket a fórummotorral, a 15001 az 15000 feletti érték marad.
Volt szó egyszer olyanról, hogy bizonyos SandForce vezérlős SSD-k, bizonyos firmware változatokkal (de elég sok esetben) nem nyerik vissza azonnal és teljesen az eredeti teljesítményüket a teljes LBA terület TRIM-elése után sem. A quick format pedig lényegében TRIM-eli a filrendszer alá eső üres LBA-kat, így az sem feltétlenül elég, az SE viszont igen. (A nem quick, hanem "full" format-ról is beszéltünk, de az újra összegezve van 15001-nél, hogy mikor mit csinál, és hogy egyik sem jobb, esetleg rosszabb, mint az SE vagy a TRIM a quick format-on át.)
Illetve mesélgettem már többször példaképp egy sztorit, hogy lefeküdt egyszer a 840 Pro-m, és hogy miken ment keresztül utána, mielőtt észhez tért, és hogy ez szerintem firmware bug lehetett, mert azóta (két kiadással frisebben) szándékosan sem tudtam tesztképp sem belassítani.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest