Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Akkor ez így rendben?

-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Mondjuk ezek az értékek 1000 megás beállítással lettek, 4000 megással az értékek helyesek. (252/138)

-
gordonfreemN
addikt
Hali!
Beindítottam a kingston sv100s2/64G-t. Ezen csücsül a rendszer. Az hogyan fordulhat elő, hogy IDE módban az oolvasás 234 az írás 130 viszont AHCI módban 250/105?
Ez esetleg jelent valami soft-os problémát? -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Vagy lehet a meghajtóbetűjel a gond???
-
gordonfreemN
addikt
4096 byte-nyi partícióeltolás elegendő?
Egy régebbi SSD-ről mentettem át egy ugyanakkora méretű SSD-re a rendszert, de volt eleve a tipikus 100 megás partícióm. Ez előtt lévő eltolást 4096 byte-ra redukálta az easeUS.
Ez így rendben van?
Van egy sejtésem, hogy nem. Ugyanis az eredeti SSD nélkül nem indul el a rendszer, boot-olásnál megáll, ergo nélküle nincs MBR
...
akkor megyek szívok még egy kicsit ezzel. -
gordonfreemN
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem, win7 alól néztem és nem is lett volna különösebb meglepetés, ha az üres és friss (+frissen formázott) SSD-met is nem annak látná.
Egyébként IDE módban van a SATA, mert az előző meghajtóm nem igényelte az AHCI-t.Szóval azért nem boot lemezről néztem, mert ahhoz még keresem a megoldást, hogy hogyan lehetne USB-ről boot-olni a norton-t.

Feltettem emitt egy kérdést, esetleg nem tudnál hozzászólni?
-
gordonfreemN
addikt
Elképzelhető, hogy a norton ghost 15 nem ismeri az SSD-t? Unallocated meghajtónak ismeri fel a rendszermeghajtót (SSD) és amire majd másolnám a meghajtót (SSD)

-
gordonfreemN
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Es ezek kozul mindegyik megoldashoz teljes DOS felulet kell? Vagy van amelyiket Win alol lehet futtatni? Illetve a muveletet elvegezni?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Vettem egy SSD-t. Éppúgy 64GB-os mint az előző, ami még itt van a gépben és arról fut épp a rendszer. Kérdésem is ehhez kapcsolódna, milyen programmal tudom legegyszerűbben áttükrözni a jelenlegi rendszermeghajtóm tartalmát az új SSD-re?
Illetve a particionálást magam végezzem-e el, vagy a tükrözés ebben is segít?
-
gordonfreemN
addikt
Tiszteletem az uraknak!
60GB-os SSD-ben ajánlanátok nekem valami kimondottan jót, minnél olcsóbban
Ezzel az OCZ vertex plus-al mi a helyzet?
Vagy mondjuk egy kingstone valamelyik típusa? Az se ártana ha 250 mega felett lenne az olvasása... (tudom a vertex plus nem tud ennyit, de nagy hátrány egyébként?)Elnézést kérek, csak olyan speckónak gondoltam a kérdéseimet, hogy nem lenne rá egyértelmű. Máris olvasom.
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
üdv! szerintetek érdemes ebbe az SSD-be fektetni egy kevés pénzt, ha a jelenlegi SSD-m egy kingston SNV-125-S2 bn/64Gb?

-
gordonfreemN
addikt
Még egy kérdés: hogyan lehet nekem snv125/64GB SSD-m, ha a kingston oldalán ilyen nem létezik? Az snv125 az 30GB-osakra értendö...

-
gordonfreemN
addikt
Üdv!
Van egy kingston 64GB notebook bundle SSD-m. A kérdésem annyi, hogy a kingston oldalán fellelhetö sebességitt nem egyezik az én általam mért 100/50 sebességgel. Azt nem értem miért ilyen szar a kingston oldala tájékoztatási szinten...
ui.: tudnátok ajánlani valami egészen jó SSD-t, MLC-set és elfogadható árút, ugy 40k alatt, 40-60GB-ig.

Aktív témák
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)