Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Ati007
őstag
megnéztem én is mit tud a 256gb liteon sata3 (sata2-n) és meglepően jó írásban:

-
Ati007
őstag
Szeretném megkérdezni hogy ezek jó értékek, a 4k olvasás kicsit kevés nem? A másik kérdésem hogy a második képen nincs lehetőség beállítani a merevlemeznél hogy gyors eltávolítás vagy jobb teljesítmény beállításokkal működjön

-
Ati007
őstag
nos rossz volt az ssd azért nem ment fel rá semmi, a csere darab ezt produkálja:

-
Ati007
őstag
vettem egy 256os ssd-t amit be is szereltem a laptopba de sajnos nem hajlandó rá feltelepülni a windows7, látni látja de nem tudja particionálni és formatálni sem
, vissza raktam a régi hdd-t ahol a diskmanagment utility látja de nem tud mit kezdeni vele.
hibás lehet az ssd vagy valami már probléma lehet? -
Ati007
őstag
vásároltam ma egy 256ssd-t és szeretném a rendszeremet átköltöztetni rá (win7 homep. 64bit) milyen programot javasoltok hozzá ? vagy jobb lenne egy friss win install?
Aktív témák
- Sony Ps5 konzol slim
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)