- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Aktív témák
-
válasz
bundaska #42495 üzenetére
A bejegyzésemben van több Giga alaplap, ismerős BIOS beállításokkal fogsz találkozni, de utólag nem lehet csak simán IDE-ről átállni AHCI-re, előtte egy registry kulcs módosítás szükséges, még mielőtt a BIOS beállítás megtörténik.
Szintén a bejegyzésemben, annak is a vége felé a "6. SATA IDE módban telepítettem a Windows 7-t, utólag át lehet állítani SATA AHCI módra?" pontban olvashatsz ennek a kivitelezéséről. -
-
scope2007
addikt
válasz
bundaska #24371 üzenetére
ezzel a progival meglehet nézni a már bekötött eszközöket milyen vezérlőn ülnek.
Drive Controller Info 2.1.4. .NET framework 3.5 kell hozzá
-
kerekfej
őstag
-
Dragon27
senior tag
válasz
bundaska #24155 üzenetére
jozsi252 crystal disk mark Nem használom mert Szerintem nem valós értékeket mutat .. Ezért használtam a HD Tune Pro és Atto disk benchmarkot
Érdekes az hogy amiben SandForce van a gyári érték közelébe sincs a crystal disk markal
De ha Marvell vezérlős a gyári érték felett teljesít ..
A gyártók inkább kihozzák a maximumot az SSD teszteléssorán és Azt írják rá .... crystal azért készült hogy Marvell vezérlős SSD-k is jól teljesítsen ..
De megnéztem jó pár tesztet így tudtam hogy gyengén szerepel crystal disk markal Így nemért meglepetés ... ( crystal azért kipróbáltam )
A rendszer számára vettem nem tesztelésrebundaska Igen meg .. A HDD után gyors , Win7 számára tökéletes 7,9 pont
GT90 gyárilag frissítve érkezett , Win7 telepítés 5-6 perc , 1 ami picit zavart hogy a SATA kábel fémpöckei nem rögzülnek az ssd-be ((nem stabil) de nem esik ki) Mivel ez az első SSD-m így nem tudom másikhoz viszonyítani .. Ezért nem akarlak rábeszélni
De nem bántam meg számomra megfelel ,,... -
fagy53
nagyúr
válasz
bundaska #24139 üzenetére
A korábbi SF vezérlős Corsair éppenúgy szenvedett, mint az OCZ a külföldi fórumok szerint. Én nem tudom, hogy 3-asban lévő vezérlő fw-e mennyire problémamentes és nem is próbálnám ki, de rajta aki teheti gyűjtsön tapasztalatot, reméljük nem csalódik.
Szerintem a bench-ekben kimutatható különbségek nem indokolják, hogy kisérletezzünk a pénzünkkel, inkább a járt utat kellene választani és ott is van választék. -
sapphie
csendes tag
válasz
bundaska #18657 üzenetére
Én pár órája rendeltem egy ilyet Crucial SSD 64GB Crucial 2,5" (6.3cm) C300 retail CTFDDAC064MAG-1G1
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest