Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Aflamin
tag
Úgy 3 hete áltam át s478-as P4-ről.Nem követtem a tech. változásokat,de belevágtam egy Llano-ba.
Amd-m sose volt, de igy lett egy FM1 rendszerem,Asus V Pro,A8-3870K,8 GB ram. Az SSD-ről se hallottam eddig, de OCZ Agility 3-at vettem,mert azt dicsérték.
Azóta sincs semmi bajom vele.
A régi IDE vinyókat külső házban sata eszközként használom. -
vlevi
nagyúr
NEM-re kattintva nem fogja megcsinálni a fw frissítést.
De szerintem ez nem azt jelenti, hogy low level formattal kezd, hanem csak annyit, hogy bármilyen probléma esetén adatvesztés történhet. Legalábbis én már csináltam fw frissítést a WD MyBook vinyómon, és megmaradt minden. De mivel a teljes üzenetet nem olvastam, és azon az SSD-n nem tudom mit jelent pontosan a fw frissítés, ezért 100%-ra nem zárom ki, hogy törölne. De visszatérve, miért tenné? Az újabb szoftvertől az adatszerkezet nem változik.Mentsél. Nincs rendes vinyód, amire legalább a c:\users ráfér? Vagy a win7 backuppal egy egész system image? Az lenne a legjobb.
-
fagy53
nagyúr
Már egy éve is az folyik, amíg ennyiért lehet kapni kívánatos sebességű SSD-t, addig még folyni is fog...
Ezekkel a kérdésekkel és válaszokkal van tele a topik:
- Szerintetek megéri ezt megvenni<> Meg
- Megvettem, de nem hozza azokat a sebességeket mint az adatlapon van<> Írd tele "0" val, akkor hozza!
- Megvettem, de nem ismeri fel a gépem<> Vannak olyan alaplapok melyek nem szeretik az SF vezérlőket.
- Egy hónapja hiba nélkül üzemel és gyors, de pár napja többször elszállt kékhalállal a gép, a hibaüzenet a meghajtóra utal<> Próbálkozz még, aztán vidd vissza gariba!
- Tudtok valamit az OCZ XXX-hez való új FW-ről?<> Mennyi a tied, az új a 2.2
stb,stb,stb....
Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi