Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
apro
senior tag
Hali
Csak azt írom hogy (így jártam SSD Samu.128Gb) Tuningolva volt a sproci és a ram úgy telepítettem. Formáztam az SSD-t Win7, és a tuning miatt nem jött ki az alignálás (tudod osztható 4096) háromszor telepítettem újra mire rájöttem hogy miért nem volt jó ,(vissza tettem mindent alapra és jó volt).
remélem érted mit akarok írni, -
s3toraph
senior tag
Értem.
A rendszer a leírás szerint épp most ment fel. Eddig minden OK. Remélem nem lesz vele gond.

A 100MB partíció engem zavar, ha nem muszáj, ne legyen. Múltkor pl. felraktam ugyanazon HDD 1. primary partíciójára a win7-et, a második primaryra a win8-at, és a 8 látta ezt a 100 MB-osat (ő nem csinált másikat magának, gondolom mert ugyanazon diszk). Marhára zavaró volt hogy ott van betűjellel, egy rossz mozdulat álmosan és letöröltem valamit, aztán szevasz.
Ha a rendszerválasztó nem fog létrejönni (nekem a fenti esetben sem készítette el), akkor majd fórumozok, mert tuti van rá valami egyszerű megoldás.
Köszönöm a válaszodat és a tanácsokat, ha így nem lesz jó, akkor marad a Te verziód!

Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest