Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
Kami11
üzenetére
A garancia korebe nem tartozik az adat. Egyik kereskedo/gyarto sem foglalkozik az adataiddal. Csere utan a regi SSD-d sorsa kizarolag elektronikai hulladek, megy bezuzasra.
Futar rendeles elott kellett volna gondoskodnod az adatmentesi probalkozasrol (meginkabb meghibasodas elott a folyamatos adatmentesrol), amint elment a futar, tobbet nem latod az SSD-det, es az adataidat sem.Amikor meg (nagy)kereskedelemben dolgoztam HDD-s teruleten, rengeteg informatikus kollega is probalta az asztalt csapkodni, hogy marpedig a gari resze az adatokra valo garancia is. Persze felajanlottuk nekik kulon dijert az adatmentest, de valahogy senki sem akart tobb szazezer forintot kiadni erte. Amikor mar bukszat kellett volna nyitni, nem volt olyan fontos az adat nekik.

-
canniball
nagyúr
-
UdVi86
aktív tag
Igen, ez ismerős. Havernak telepítettem fel a win7-t és a telepítővel particionáltam, valamint formáztam a rendszerparticiót és létrehozta azt a 100MB-os részt is. Akkor majd én is így teszek, ahogy te, h ne jöjjön az létre. Azt tudom, hogy a felügyeleti eszközök > lemezkezelés alkalmazásban lehet megformázni. De mit takar az hogy aktívvá tetted?
fLeSs: Na ezt olvastam én.
De akkor a particionálásnál nem mindegy hol történik, a formázásnál lényegtelen. -
UdVi86
aktív tag
Értem. Az előbb a sebességet még a régi rendszer alól nézted meg? Gondolom ehhez először le kellett formázni. Utána a win7 telepítésnél megint formáztad? Mert valahol olvastam, hogy ez is számít. Érdemes a win7 telepítőjével formázni. Vagy a particionálás, már nem is tudom.

Nekem végül 38k lesz.
-
UdVi86
aktív tag
Neweggről rendeltem. Most le van akciózva $170-ra + posta, így jön ki kb. 39k-ra.
Dluinet: Én először 30GB-at akartam venni, de rá kellett jönnöm, hogy programokkal jelenleg a rendszer 26Gb-ot foglal. Talán a 40GB elég lenne nekem, de 60GB-os Agilitynél 650Ft/GB a mutató. Ez jónak mondható.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

köszi!
Ezért is jobb a 40GB-nál nagyobb SSD tárméret.