- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
SpeedR #34157 üzenetére
"A 87 GB írás viszont elég abszurd. Annyi biztos nem volt"
De, biztos volt.Kb hányszor futtattad le csak a crystal disk mark-ot?
Minden alkalmmal olyan 20G írást hajtottál akkor végre, azaz ha 2x futtattad le, akkor csak az már 40G...
(Ha nem hiszed, akkor kattints a sentinelben a teljesítmény fülre (persze SSD legyen kiválasztva előtte), aztán futtasd le megint a Crystal tesztet és egyből látni fogod, mennyit ír és olvas egy teszt lefuttatásakor (persze 5x1000G esetén lesz kb 20G írás...)) -
-
válasz
SpeedR #34150 üzenetére
Tipikusan a "rossz" AHCI driver okozhatja, általában 2 lehetőség van
1. nem a W7 AHCI driver-ét használod, hanem feltelepítetted a deszkához adottat, csak az nem tökéletes
2. a W7 AHCI driver-t használod, de a deszkának kell a saját, de megfelelő verziójú AHCI driver-eMivel nem adtad meg az alaplap pontos típusát így nem tudom milyen driver-t kellene használni/megpróbálni.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
SpeedR #34150 üzenetére
Mától én is egy ugyanilyet használok, de nem futtattam teszteket (csak Windows-élményindex és 7,5-öt kapott), csak az volt a lényeg, hogy gyorsan induljon a windows, nem bírtam már, hogy HDD-n mennyi idő volt mire "használhatóvá" vált a rendszer. Ezzel most nagyon gyors ennyi nekem elég.
-
Balage76
senior tag
válasz
SpeedR #26982 üzenetére
Samsung SSD-ből kétfajta változat létezik.
Az SSD ugyanaz mindkettőben, a mellékelt kellékek mások. A 64GB-os változatból viszont csak Desktop kit van, a Notebook kitből a 128-as a legkisebb, így itt nincs választási lehetőség.
Ennyi pénzért (értsd éves előfizetés ára) szerintem nem kapsz jobbat boltban.
-
S-IW
tag
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest