Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
Simi121
üzenetére
Ez meglep!
Linux alatt nekem is sata2 eredmenyt hoz a teszt.
Sajnos az en Dell gepemhez meg nem talaltam dvd/hdd atalakitot, de most mindjart melyebben utananezek. Nalam a dvd meghajto sata1-en uzemel, de ez lehet, hogy csak a vezerlo sebessege. A dvd portom remelem tudja a sata2-t.Koszi az infot!
-
Ist
tag
válasz
Simi121
üzenetére
Igazabol erzesre a 4K ertekek a mervadoak (boot ido, programok betoltodese), en tobbet vartam volna a SATA I -> SATA II attereskor, de a nativ teszteken kivul erzesre nem lett gyorsabb ezen a teren. Most lehet, hogy a boot 1, 2 masodpercet javult, de ez mar ugye nem feltuno...

Meg a nagyobb filek (pl. filmek) masolasa kapcsan erdekelne a Seq ertek, ez az ami lenyegesen megnovekedett a SATA II eseteben, de valamiert a Seq writre ertekem meg nem az igazi, mint ahogy irtam is fentebb es az okara meg nem jottem ra.

-
Geryson
addikt
válasz
Simi121
üzenetére
Hoppá, oks, ezt mindenképpen kipróbálom. Mondjuk kategórikusan kijelenti a Kingston manual, hogy "IDE"-ben legyen a SATA, sőt a firmware frissítő bootolásakor is kiírja ezt, de egy próbát megért.
Szóval akkor ACHI-ba átrakom és mikor dugjam rá? Ha bebootolt? Igazából ott nem áll meg, hanem azonnal végigpörgöt, majd hibaüzenettel kidobta, hogy A:\
-
-
DV
senior tag
válasz
Simi121
üzenetére
Orulnek, hogyha feloldhato lenne, de erre talan csak a gyarto tudna valaszt adni. Valoszinu a BIOS-on keresztul korlatozzas a Sata sebesseget, de ha nem, akkor hardveresen.
Nekem azt valaszolta a Dell, hogy a laptopom nem tamogatja sem a Sata1-et sem a Sata2-t, de a Sata-t igen!? Ezen egy picit felhuztam magam, a kovetkezo laposom nem hiszem, hogy Dell lesz, mellesleg 6 honap utan mar nem is adnak ki ujabb drivereket a gephez...
igor78
Minosegben szerintem nincs kulonbseg, esetleg annyi, hogy az OCZ a legujabb firmware-rel jol megszivatta a nepet... (nem lehet, csak masodlagos meghajtokent a gepre kotve frissiteni).
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest