Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
stranger28
üzenetére
Az a baj, hogy ilyen hülye házam van ami nem csavaros. Így feles csavarjaim sincsenek.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Ezt megcáfolnám (Hogy telepakolja.. nem szabad neki hagyni
), én felváltva használom notiban (2 GB) és nagygépben (4 GB) rammal ugyanazzal az OS-el. A lapozófile-t initial 2 GB, Max 3 GB-ra állítottam, és mindkettőben tökéletesen megy. Ha HDD-re pakoltam, akkor elkezdett bekerregni ha pl filmvágó ment meg böngésző párhuzamosan. Nekem az a tapasztalatom (és ez is az értelme) hogy amikor elfogy a ram, akkor elkezdi használni.Tehát a lapozófile méretét szabadon lehet variálni, ki kell tapasztalni.
-
netseft
aktív tag
válasz
stranger28
üzenetére
Igaz, már nem emlékeztem, hogy írtad a típust.
Esetleg próbálkozhatsz a "hibás" firmware előtti verziószámmal, hátha az jó. Vagy nem tudom, szerepel-e valami az SSD címkéjén, amiből lehetne következtetni a gyári verzióra. Amúgy ha valaki itt olvassa, remélhetőleg reagál, egyéb esetben hivatalos support, fórumok, próbálgatás a lehetőségeid nagyjából. -
netseft
aktív tag
válasz
stranger28
üzenetére
Írd le milyen típusról van szó, hátha másnak is van olyan, és esetleg tud segíteni (vagy épp nem kerül ilyen helyzetbe). Egyébként verziót váltani lehet szerintem lefelé is, általában az ilyen célokra van egy update utility + firmware külön fájlban, akkor pedig csak a régebbire ki kell cserélni.
-
netseft
aktív tag
válasz
stranger28
üzenetére
Ha nem javít kritikus hibát az új firmware és zavaró a sebességcsökkenés, akkor használd a régit, jobb ötletem nincs. Plusz jelezheted a megfelelő helyen a gyártónak a problémádat, hátha figyelembe veszik.
-
netseft
aktív tag
válasz
stranger28
üzenetére
Gyorsabbra volt már példa itt a topicban is, ha jól emlékszem, ilyen elven lehet lassabb is, de nem kéne így lennie.
-
miresz
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Hát mén most spec szenvedek az OCZ-vel.
Tehát én személy szerint nem ajánlom. Szerintem Corsair. Bár az A data-ról is jókat írnak.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), én felváltva használom notiban (2 GB) és nagygépben (4 GB) rammal ugyanazzal az OS-el. A lapozófile-t initial 2 GB, Max 3 GB-ra állítottam, és mindkettőben tökéletesen megy. Ha HDD-re pakoltam, akkor elkezdett bekerregni ha pl filmvágó ment meg böngésző párhuzamosan. Nekem az a tapasztalatom (és ez is az értelme) hogy amikor elfogy a ram, akkor elkezdi használni.
Tehát én személy szerint nem ajánlom. Szerintem Corsair. Bár az A data-ról is jókat írnak.