Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
Efbialy
tag
válasz
nimba1 #34324 üzenetére
Az a baj, hogy nem megoldás a kikapcsolás mert vannak programok amik nem indulnak el addig míg nincsen bekapcsolva a virtuális memória, ilyen pl nálam a Guitar Hero 3.
Én a Gilisoft Ramdisk-et használom, 256MB-os disket csináltam és ezen van egy 200 MB-os lapozófile.Maximum1: Minek tekerje a HDD-t ezzel mikor még bőven van hely a Ramban és az még sokkal gyorsabb is?
-
kribe
őstag
válasz
nimba1 #34124 üzenetére
Az ő gépében ugyanúgy mint az enyémben van egy 1Tb-os WD Caviar az SSD mellett, csak az övében Green, enyémben meg Black.
A probléma megoldódni látszik, valószínű az lehetett a gond hogy az egyik alaplap driver nem volt feltelepítve (volt egy "felkiáltójeles" eszköz az Eszközkezelőben) és talán azzal próbált meg valamit kezdeni a rendszer bootoláskor. Most a korábban mért 30 másodperc körüli bootidők 16-17-re csökkentek, ami sokkal jobb bár az Samsung villám 12-13 másodperces bootjához képest még mindig lassú picit. (Ezek BootRacer-rel mért idők, a POST nincs benne csak a win betöltés).
-
@matthew@
őstag
válasz
nimba1 #33991 üzenetére
Én amikor a boltban vettem az SSD-met akkor a Vertex szériát nem nagyon dicsérte, mert mondta az eladó h elég sokat visszavittek belőle, viszont a Samsung azért is jobb mert van hozzá Norton Ghost is pl meg minden egyéb ami csak kelhet az SSD-hez úgyhogy ezekből ítélve én inkább a Samsungot ajánlanám
Én is olyat akartam először venni csak kiderült számomra h 64GB nekem nem elég
-
válasz
nimba1 #33281 üzenetére
A Samsung sem birkózik meg maradéktalanul vele ([link] | [link](ugyanolyan alaplap, mint a Tiéd)), viszont az legyen tiszta, hogy SATA2 és SATA3 sebesség közt rendszerszinten nincs érezhető különbség, ergo ha egy vezérlő gyengébben teljesít, azt sem fogod észrevenni az OS alatt. Az eredmények max a sebességtesztekben mutatnak "csúnyán", de attól még villámgyors lesz a rendszered.
Ilyen megfontolásból, ha rendszernek keresel SSD-t, akkor jóformán mindegy mit veszel, bőven jól fog tekerni az OS ASMedia vezérlő esetén is, mint ahogy egy SandForce-os SSD-n sem érződik Marvell vezérlőre kötve, hogy lassú lenne az OS, vagy a boot...A vezérlő és annak teljesítménye(és ezáltal az SSD sebessége) akkor elsődleges szempont, ha nagy mennyiségű adatokkal, gyakran végzel adat- és fájlműveleteket, de ez is csak akkor ha SSD-ről SSD-re zajlik a fájlművelet.
Repsol600
Végül is nem rossz, de vannak jobb lehetőségek is a piacon. A marvell-es kérdést meg feljebb megválaszoltam.
Aktív témák
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest