- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Specifikációk alapján jók az MLC-sek, viszont:
"As I've mentioned before, the random write issues with JMicron JMF602 based MLC SSDs are simply unacceptable and in my opinion they make the drives unusable for use in any desktop or notebook that you actually care about. Next year we may see a JMicron controller that fixes the problem but until then, I'd consider those drives off limits." bővebben
És ahogy nézem az intelt kivéve mindegyik ezzel a JMicron-nal szerelik.
Viszont akinek van itt ilyen MLC SSD-je, jó lenne tudni, hogy tapasztal-e ilyen időleges szüneteket. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Noffene, odáig fajul a helyzet, hogy kénytelen leszek MLC-re cserélni ?

Na nem mintha számitana, mert a programok indulásánál ez már szerintem sehova nem érzékelhető.
Max. egy OS bootnál,de nekem az is olyan rövid, hogy ennyit már én is ki tudok várni, pedig én aztán türelmetlen egy fajta vagyok
-
Speed
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Hűha 250-280 az nem is rosz, ha egyszer én is megpénzesedek veszek még egyet a jelenlegi patriot ssd-m mellé, amúgy adatok szerint most ez az egyik legjobb kapható ssd ha nem nézzük az új szériás még nem kapható cuccokat meg az Intel ssd-ket

Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest