- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Hello!
Én is gondolkozóba estem, hogy fejlesszek, és látom neked is 32GB-s SLC-s Samsung-od van.
Az értékeim: 1db 32GB Samsung SLC
Most erről fut a rendszer,de a legelején amikor megvettem, majdnem lineárisan ment 170Mb/s körül az olvasás -valahol itt meg is van a topicban -..minek tudhatóak be ezek az esések,olyan 95Mb/s-re? (Most az 50-es leesésről ne beszéljünk az valamelyik rendszerfolyamat okozza..)
Azt nézegettem hogy ezek az újabb MLC-sek, már kicsit gyorsabbak..Lehet hogy jobban járnék 2 x 32 GB MLC-sel mint egy 64GB-s SLC-vel?
-
deicide
veterán
Az olvasás érték miért olyan kevés? Mekkora Stripe méretet használsz? Bár nagy fileoknál nem számit már...összehasonlitásként a Buffalo MLC raid tömböm ennyit megy...
esetleg egy HDTach long bench tesztet is csinálhatnál, ott mit mutat...HDTach_SSD_Raid0
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs