- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
kissadam22 #46215 üzenetére
Pár napig csinálja, utána lenyugszik, és nem frissít annyit.
Én Win7x64 Home Premiumot raktam fel, SP1-es telepítőről. Első körben 88 frissítés ment fel...
Aztán még vagy 10, raktam fel office-ot, annak is lett frissítése, majd megint, és ismét újra.
Ez szerintem természetesen, hiszen, pl. amíg nem raksz fel egy frissítést, addíg nem derül ki a rendszer számára, hogy ahhoz képest valami megint frissült, mondjuk felkerül az alap IE8 helyett a 9-es. Következő indításkor már annak a biztonsági frissítései is jönnek, satöbbi.Amúgy én is a tiszta telepítést ajánlom. Igaz, hogy át lehet állítani az AHCI-t utólag, de valahogy tényleg nem a legjobb. Nekem volt olyan, így, az utólag átállított AHCI-vel, hogy néha percekre megállt a gép (akkor még HDD-n volt). Semmi lemezművelet, csak állt. Aztán meglódult. Kikapcsoltam az AHCI-t, és megszűnt a jelenség. Természetesen, amikor bekerült az SSD, az volt az első, hogy a BIOS-ban bekapcsoltam az AHCI-t.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Ahci-ban legyen telepítve, alignálás legyen rendben, amit Magician ajánl azokat csináld meg, TRIM-et HD Sentinel 4(-től) -el ellenőrizd! Röviden ennyire figyelj.
-
apro
senior tag
válasz
Hali
Ujj op. rendszert telepítesz akkor 134.db frissítést fog telepíteni.Legalábbis a tegnapi napig annyi frissítés van,ebbe már benne van a Service Pack 1. is
hali
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest