- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Dark Archon #37832 üzenetére
Nekem meg pont jól jelezte ki W7-en és samu 830 ssd-vel. SSDlife és más progik szerint ment a trim, de azok is nyilván azt jelezték amit nálad is ebben az esetben a sentinel, hogy az OS küldi a trim parancsokat, csak az édeskevés.
-
válasz
Dark Archon #37832 üzenetére
Csak Nálad és csak Vista alatt. Én is feltettem a Vista-t, Nálam nem jelezte ki rosszul és megosztottam az eredményeket hdsentinel-el privátban. Mivel ez a hiba felderítésre került(amúgy köszönet érte, hogy együtműködtél ez ügyben), következő Hard Disk Sentinel-ben már javítva lesz.
Addig is: XP és Vista nem támogatja a TRIM-et, akármelyik program állítja is. Ha valaki ezt tapasztalja, akkor írjon az adott szoftver support-jának.
Aktív témák
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest