Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
B-L-A-C-K #37701 üzenetére
Ezért is van ott Bodor cikke, hogy felesleges bújni a teszteket hetekig, meg túlságosan belebonyolódni a dolgokba.
Úgy is mindenki mást mond.Aztán jól megkavarodik az ember.
Ha én azt mondom hogy azért vettem Agility 3-at, mert kedvenc színem a zöld, akkor hülyének néznek.
(#37704) B-L-A-C-K...tessék, még egy érv, hogy nem szabad használtat venni.
Amik meg újak az aprón és csak 1-3-6 hó gari van rajtuk. Fene se tudja, hogy milyen szürke importból vannak. Vagy épp milyen céges notikból szerelgetik ki ezeket.
Én maradok a min. 3 év garinál és legyen a számla a kezemben. De nem ám ilyen gari. "csak rajtam keresztül", meg ehhez hasonló baromságok.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest