Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Speed®
üzenetére
GC-s SSD egyfelől nem ritkaság, másfelől az az XP igénye valójában (és hát nem is igazán létszükséglet). Szóval nem lenne elég belet frissíteni, mert új windowst is kellene venni. Az SSD-t meg mint mondtam meg is lehet majd tartani, mert az új belsőhöz is igen finom lesz. Szerintem teljesen jó lépés elsőnek azt megvenni, és ha az ügyfélnek nem lesz elég jó, akkor lehet továbbmenni.
Az én régi gépemben 2.2GHz-es tbred-b van, igaz csak egy mag de mire nem elég irodai/netezős környezetben? Kell mellé ram amiben ugye mindenki egyetért, ezen felül szerintem igenis az SSD segít a legtöbbet.
Aktív témák
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- WD 18 TB HDD GARANCIÁVAL 100%/100%
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest