Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
Kyller #36200 üzenetére
Értem. A telepítőben lehet egyéni telepítést is választani, azt kellett volna és csak az AHCI drivert kellet volna kijelölni telepítésre, gondolom Te az express üzemmódot választottad.
Ha van még kedved, akkor annyit megpróbálhatsz, hogy nem a telepítővel pakolod fel az AMD SATA Controller driver-t, hanem az eszközkezelős módszerrel, manuálisan. Ehhez ezt kell tenned1. Töltsd le AMD Chipset Drivers-t (Windows 7-hez)
2. Indítsd el a telepítőt, ami felajánlja, hogy hova tömörítse ki a telepítőfájlokat (én kézzel átírtam, hogy D:\AMD........-re, C:\AMD........... helyett)
3. Katt az install gombon(ami csak kitömöríti a telepítőfájlokat, nem fogja egyből telepíteni), majd a művelet végeztével a megjelenő ablakon katt a Mégse gombo, azaz megszakítjuk a telepítőt, nem folytatjuk tovább.
4. Eszközkezelő indít, majd az IDE ATA/ATAPI vezérlőkön belül található Szabványos AHCI1.0 Serial ATA vezérlőn jobb egér/illesztőprogram frissítése/illesztőprogramok keresése a számítógépen/ majd betallózod a 2. pontban található kitömörítési mappából az alábbi mappát: D:\AMD\Support\12-3_vista_win7_32-64_sb\Packages\Drivers és tovább. Így megfogja keresni a megfelelő driver-t (itt nálam azért D -n van, mert a 2-es pontban ugyebár átírtam, hogy D-re csomagolja ki magát)
5. Újraindítást fog kérni, ezt kötelező megtenni, az újraindítást követően fel kell ismernie újra az érintett eszközöket (HDD/SSD/ODD), ami több percig is eltarthat akár, majd ismét újraindítást fog kérni, amit megint kötelező megtenni.
6. Ezt követően ellenőrizd ismét a HD Sentinel legújabb Trial verziójával a kondíciót és a TRIM működését.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest