- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hanog
csendes tag
válasz
szörnyeteg77 #35528 üzenetére
Firefox esetében a fox dolgozik ramba és nem érdekel ha bezeárás után törli és majd újra le kell tölteni. Net jó 80Mbit, dolgozzon.
Chromenál nem állítgattam semmit dolgozzon ssd-n nagy kaland...azért vettem.
Sőt mi több amit csak tudok ssd-vel gyorsítani azt azon használom, nem érdekel mennyit ír.
Amúgy egy kis megjegyzés az indexeléshez.
Én kikapcsoltam, mert általában az ssd-n nem olyan adatot tárolok amit elő kell kerítenem. Viszont ha sok file-t tárolsz ssd-n, amit keresni is fogsz, akkor ne kapcsold ki szerintem. Indexből még mindig gyorsabban kerülnek elő a dolgok még ssd-n is mint ha át kell nyálaznia az egész tárat. Amúgy annyiban nyílván kíméli ha ki van kapcsolva hogy nem indexeli újra az adott mappát időnként (ami szintén nem olyan rengeteg sok írási művelet).
Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest