Hirdetés
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Az nem csalás szerintem, csak egy okos művelet és megvan a haszna is...
A gond ott van, hogy ezt a pozitív dolgot, ami a felhasználásnak csak kis részében realizálódik, teljes mértékben marketing célra használják fel, nagy és vastag számokkal hirdetve ezt a tulajdonságot.
Általában véve nem jobb és nem rosszabb ez a vezérlő, mint az Intel vezérlői, inkább a Vertex2 meghibásodásai riasztanának el a vásárlástól és nem az adatlapok, ill. teszteredmények -
franc0
őstag
Hát ez az én tapasztalataim alapján pont nem így van.
Gyakorlati felhasználásban legalább olyan jó a Sandforce, mint az Intel. Viszont lehet olyan bencheket futtatni, ahol az ellenkezője látszik.
Hogy konkrétat is mutassak, ezekben a lényeges gyakorlati tesztekben minden esetben a Sandforce volt előrébb...Egyébként a tömörítés miatt kevésbé használódnak a cellák, így hosszabb a várható élettartam. [link]
@szimi57
Én a helyedben inkább örülnék. Lassacskán majd kérhetsz garanciában egy vadonat újat...
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi