Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
de ezt:
11. tedd be a win7 telepítő lemezét, keresd meg a bootsect parancsot és tedd egy könnyen elérhető helyre (c:\)
12. parancssor, c:\bootsect /nt60 X: (az X helyére az SSD meghajtóbetűjele)ezt akkor is meg kell csinálni a backup helyreállítás előtt, ha a win7 telepítőlemezes particionálást csinálom?
-
szab.tam
nagyúr
ööö, igen.....
szájbarágós, valóban.de szeritem én valami mást szeretnék csinálni.
ráadásul semmilyen win7 nem szerepelni a manőverben.még 1x zanzásítva. lesz egy futó xp, amin acronis van. ezzel fogom végezni a klónozást, futó os alól. de nem ezt fogom klónozni, hanem egy dokkolóba betett hdd-n lévő xp-t egy másik sata dokkolóba betett ssd-re. ami vadi új lesz, partícionálatlan. azon hiába hoznék létre eltolt partíciót, a hdd to ssd klónozáskor a céllemezről alapból leradírozza a meglévő (márha van), partíciót az acronis. ha a régi partíció törlését nem engedélyezem, az egész folyamatban, a klónozási beállításoknál, tovább sem enged lépni...
csak mivel a klónozást (hdd to hdd), egy régebbi acronissal csinjáltam idáig, és nem volt a képletben ssd, így gőzöm nincs, hogy ilyenkor mit kell, és lehet egyáltalán állítani...engem az érdekel, hogy a klónozás indítás előtti beálításoknál pontosan milyen lépéseket kell figyelnem, beállítanom az acronis-ban, hogy a klónozás célján, az ssd-n megfelelő módon jöjjön létre a partíció.
de ez az acronis-ban a klónozásnál egy, összetett folyamat. tehát nem külön particionálok előbb, és utána klónozok...
a témaindító elemző írás említi, hogy van ilyen, az acronis tudja is,csak nem részletezi. meg azt is, hog meg kell nézni, hogy a forrás nincs-e eleve úgy, hgoy nem kell állítani a klónozáskor. én ezeket a lépéseket sem értem, csak azt, hogy megoldható.
és ha ne látom előre, hogy ezt maradéktalanul meg tudom csinálni, akkor meg sem veszem az ssd-t. de szimulálni sem tduom, amíg ugye nincs itt. kóka fogta kuka, vagy hogy is van ez...
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyaralás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Apple Watch
- BIOS frissítés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő