Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• xtech2

tag

válasz xtech2 #1388 üzenetére

"Nem akarom elkiabálni... de úgyfest nálam a következő beállítás vált be vista64 alatt:"

Szóval elkiabáltam :(

3db-ot hoztunk ebből a transcend 32es mlc-ből tesztelésre. Egyiket a kollégám vitte haza, majd múlt héten vissza is hozta, hogy eddig jó volt de elkezdett "érdekes" dolgokat művelni... Pl hogy az asztalról eltűnnek parancsikonok. Nahh ezen mosolyogtam egy jót akkor :) de ettől még igaz volt. Feltette pl a Skype-ot eltelt két nap és nincs ikon, meg nem is akart elindulni (ha jól emléxem).

Ma nálam jött el az "okosság". Tegnap még minden rendben volt, normál leállítással kapcsoltam ki a gépet. Ma viszont sokkal lassabban indult, majd mikor végre összeszedte magát, akkor rögtön 3 hibaablakkal fogadott. Miszerint leállt az msnmessenger és az intelstoragemanager.
    Nyomtam egy resetet. Boot közben csinált egy rendszerellenőrzést (mintha rosszul lett volna leállítva, pedig nem) letörölt ránézésre vagy 2000 hibás fájlbejegyzést.

Na azóta bármit csinálok boot után fogad a leállt msn(ezt mondjuk lesz@rom) és a storagemanager. Ha utólag elindítom az intel SM-et akkor megy gond nélkül, lehet benne ellenőrzést csinálni (minden ok). Majd ha bezárom vagy leteszem a tálcára akkor szintén hibával elszáll...

http://www.digivilag.hu/ssd.jpg

Asszem jön vissza a 640-es HDD rendszernek, ez meg kuka.

• Ottoka

őstag

válasz xtech2 #1388 üzenetére

A defrag-ot érdemes még kikapcsolni start>futtat dfrgui -t.

Aktív témák