Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Aktív témák
-
xtech2
tag
"Nem akarom elkiabálni... de úgyfest nálam a következő beállítás vált be vista64 alatt:"
Szóval elkiabáltam

3db-ot hoztunk ebből a transcend 32es mlc-ből tesztelésre. Egyiket a kollégám vitte haza, majd múlt héten vissza is hozta, hogy eddig jó volt de elkezdett "érdekes" dolgokat művelni... Pl hogy az asztalról eltűnnek parancsikonok. Nahh ezen mosolyogtam egy jót akkor
de ettől még igaz volt. Feltette pl a Skype-ot eltelt két nap és nincs ikon, meg nem is akart elindulni (ha jól emléxem).Ma nálam jött el az "okosság". Tegnap még minden rendben volt, normál leállítással kapcsoltam ki a gépet. Ma viszont sokkal lassabban indult, majd mikor végre összeszedte magát, akkor rögtön 3 hibaablakkal fogadott. Miszerint leállt az msnmessenger és az intelstoragemanager.
Nyomtam egy resetet. Boot közben csinált egy rendszerellenőrzést (mintha rosszul lett volna leállítva, pedig nem) letörölt ránézésre vagy 2000 hibás fájlbejegyzést.Na azóta bármit csinálok boot után fogad a leállt msn(ezt mondjuk lesz@rom) és a storagemanager. Ha utólag elindítom az intel SM-et akkor megy gond nélkül, lehet benne ellenőrzést csinálni (minden ok). Majd ha bezárom vagy leteszem a tálcára akkor szintén hibával elszáll...
http://www.digivilag.hu/ssd.jpg
Asszem jön vissza a 640-es HDD rendszernek, ez meg kuka.
Aktív témák
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de ettől még igaz volt. Feltette pl a Skype-ot eltelt két nap és nincs ikon, meg nem is akart elindulni (ha jól emléxem).