- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
deicide #12904 üzenetére
Na végre megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont nem nortonnal, azzal is mindjárt kipróbálom, hanem a Drive SnapShot 1.40-gyel, egy kis nyúlfarknyi program.
A következő képpen:
- Drive SnapShot 1.4-gyel csinálok egy mentést a vinyóm C partíciójáról.
- A SSD-n törlök mindenféle korábbi partíciós próbálkozást. Paragon HD Managerrel csináltam. Valamint van benne egy olyan, hogy Update MBR, az átírja az MBR-t valamire (gyakorlatilag törli). Ez nem tudom mennyire fontos lépés, de lehet, hogy a sok korábbi próbálkozás után ki tudja mi volt az MBR-ben.
- Aztán gép újraindít, mert a Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben még mindig látszott egy korábbi partíció az SSD-n.
- Újraindítás után Diskparral létrehozok az SSD-n 1 partíciót 512 sector eltolással, egy kicsivel nagyobbat (10 megával), mint a winyó C-m. (Azért, mert ha 13005-öt adtam meg, amennyi a vinyó C-m, akkor egy pár kb-tal kisebbet hozott létre, mint a C).
- Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben megformázom a partíciót, aktívvá teszem, de nem adok neki betűjelet.
- Drive SnapShot 1.4-gyel a korábban lementett image-t visszaállítom a frissen az SSD-n névő partícióra. Megkérdezi, hogy a fájlrendszert megnyújtsa-e az SSD-n lévő partíció méretére? Igent mondtam.
- Vagy Diskparral (-i meghajtó száma), vagy valamilyen partíció kezelővel leellenőrzöm, hogy a partíció, még mindig 512-nél kezdődik-e. Ha minden jó ment, még mindig 512 a start sector.
- Próba, SSD-ről bootolás, mennie kell.Szerintem még ma megpróbálom Norton 15-tel, ha már így belemélyedtem.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Hobby rádiós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest