Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Myers

senior tag

válasz deicide #12904 üzenetére

Norton 15-tel is megy. Bár szépen túlbonyolították a 9-eshez képest.

• Myers

senior tag

válasz deicide #12904 üzenetére

Na végre megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :DD :DDD

Viszont nem nortonnal, azzal is mindjárt kipróbálom, hanem a Drive SnapShot 1.40-gyel, egy kis nyúlfarknyi program. :)

A következő képpen:
    - Drive SnapShot 1.4-gyel csinálok egy mentést a vinyóm C partíciójáról.
    - A SSD-n törlök mindenféle korábbi partíciós próbálkozást. Paragon HD Managerrel csináltam. Valamint van benne egy olyan, hogy Update MBR, az átírja az MBR-t valamire (gyakorlatilag törli). Ez nem tudom mennyire fontos lépés, de lehet, hogy a sok korábbi próbálkozás után ki tudja mi volt az MBR-ben.
    - Aztán gép újraindít, mert a Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben még mindig látszott egy korábbi partíció az SSD-n.
    - Újraindítás után Diskparral létrehozok az SSD-n 1 partíciót 512 sector eltolással, egy kicsivel nagyobbat (10 megával), mint a winyó C-m. (Azért, mert ha 13005-öt adtam meg, amennyi a vinyó C-m, akkor egy pár kb-tal kisebbet hozott létre, mint a C).
    - Sajátgép/kezelő/lemezkezelésben megformázom a partíciót, aktívvá teszem, de nem adok neki betűjelet.
    - Drive SnapShot 1.4-gyel a korábban lementett image-t visszaállítom a frissen az SSD-n névő partícióra. Megkérdezi, hogy a fájlrendszert megnyújtsa-e az SSD-n lévő partíció méretére? Igent mondtam.
    - Vagy Diskparral (-i meghajtó száma), vagy valamilyen partíció kezelővel leellenőrzöm, hogy a partíció, még mindig 512-nél kezdődik-e. Ha minden jó ment, még mindig 512 a start sector.
    - Próba, SSD-ről bootolás, mennie kell.

Szerintem még ma megpróbálom Norton 15-tel, ha már így belemélyedtem.

Aktív témák

Hirdetés