Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Pár gondolat még:
1. Egyeseknek az a gondja, hogy itt mindenki ''nyávog'', hogy így rossz meg úgy rossz. Mégis, mit kellene csinálni?!? Forradalmat?!? Menjek ki az utcára sokadmagammal, és romboljuk le a parlamentet ala Bastille?!?
2. A fő problem szerintem is a korrupció. Állami cégnél vagyok, mesélhetnék...:( Attól még ha elzavarod a jelenlegi vezetést, az újak is annyit (ha nem többet) fognak lopni...:(
3. Adók. Igencsak nevetséges mértékűek, de szvsz ha fele annyi lenne akkor sem fizetnének sokkal többen adót azok közül, akik most sem fizetnek. Ezzel együtt teljes mértékben meg tudom érteni azt a vállalkozót, aki jelenleg csal az adóval: igen sokan tönkremennének ha mindent befizetnének...:( Valahogy meg kellene oldani, hogy ne lehessen ezzel csalni/visszaélni, de _egyidejűleg_ nagymértékű adócsökkentést is végre kellene hajtani. Ez viszont szerintem lehetetlen.
4. Unió. Tartok tőle hogy nagy szívás lesz. A magasabb bérek miatt a tőke megy keletebbre. A vámokból származó tetemes bevételektől elesünk. Az agyondotált uniós mezőgazdasági termékek behozatalával megölik a hazai mezőgazdaságot. Cserében pár tízezren kimehetnek dolgozni külföldre, az ittmaradó 9 millió meg dögöljön meg...:( -
Egon
nagyúr
Szerintem rossz a megközelítésed. Két gond van: egyrészt amit Superman is írt, nevezetesen hogy nyugati szintű árak, balkáni fizetések mellett (vagy ha úgy tetszik, Nagy Bandót idézve: svéd adórendszer albán bérrendszerrrel párosítva...); másrészt meg (ami szvsz valamilyen szinten nyugaton is probléma) az sem semmi, hogy adott melós, aki _értéket teremt_ a munkájával (teszem azt egy asztalos aki legyárt naponta mondjuk 5 széket), az a termék tényleges, piaci értékének vajon mekkora hányadát kapja?!? Baromi keveset...:(
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest