Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
na most vagyok "féltávnál", recon lvl20, vettem pár felszerelést a piacon, meg mindenütt letolom az összes küldit. most szinte minden kék, néhány zöld, egy lilám is van, így elég jó, bár azért ha bespawnol körém 20 bandita vagy épp akkor van valami Chosen event akkor meg tudok murdelni
minden SIN toronnyal beszinkronizáltam a pályán, bár küldikkel még csak Sunken Harbornál vagyok... rohadt hosszú lesz ez a játék ha mindenütt ennyi küldi van. igazából nem lenne ez baj, de a küldetések nagy részét az teszi ki hogy menj ide menj oda, és ez gyalogosan elég frusztráló... olyan motor ami nem tűnik el egy használat után, csak red beam store-ban van, mi? 
na meg még elég béta szaga van, random megállnak az interakciók, proci pörgetése 100%-on, kresselések... de jó lesz ez.frame-eknél meg hogy is van ez? ha pl kiviszem a recont 40-es szinre és mondjuk kipróbálnám a nighthawk-ot, vagy egy teljesen más ágat, akkor elölről kell kezdeni az egész grindfesztet? ilyenkor a szintlépéseknél szerzett statok, perkek sem maradnak meg mi? vagy így összeadódik? akinek "van ideje rá" az csinálhat überkarit aminek minden frame ki van húzva, minden perk meg van nyitva?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- További aktív témák...
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
minden SIN toronnyal beszinkronizáltam a pályán, bár küldikkel még csak Sunken Harbornál vagyok... rohadt hosszú lesz ez a játék ha mindenütt ennyi küldi van. igazából nem lenne ez baj, de a küldetések nagy részét az teszi ki hogy menj ide menj oda, és ez gyalogosan elég frusztráló... olyan motor ami nem tűnik el egy használat után, csak red beam store-ban van, mi?