Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
válasz
sajtos365 #2338 üzenetére
Tesztelve, tök jól működik, köszi az ötletet. Sosem értettem ezt a "kényelmi díjat". Tulajdonképpen én teszek nekik szívességet hogy nem az apróval kell szarakodniuk, meg cetlit kiadnia az automatának, és még plusz pénzt kérnek el... Ráadásul többet is fizetek mert már az autónál elindítom a parkolást és nem cammogok még el az automatához, keresgélem az aprót, stb. én csodálkozom hogy egyáltalán van még, aki az automatát használja...
-
agroman
aktív tag
válasz
sajtos365 #2016 üzenetére
eleg reg jelentkeztem be es most pedig vmifele security kodot kerne az ellenorzo sms kod utan..mivel ilyet nem kaptam, az elfelejtett kodra kattintottam, az meg a robothoz kuldott aki kerdezett csomo szemelyes adatot, majd azt kerte, hogy adjam meg mikor nyitottam a szamlat naluk ev/ho/nap pontossaggal..
azt irtam hogy olyan reg volt ogy mar nem emlekszem (akkor meg moneybookersnek hivtak oket) . aztan atdobott volna egy elo supportosnak, de nem volt senki. majd ma jott egy email, amiben ismet kerik ezt az adatot (reg datuma).
mi ez? es miert szivatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Filmvilág
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest