Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Amik igazán érdekelnének, az a 10, 13 összes meg a 14 plusz lehet szerzek egy PSP-t és akkor a Crisis Core, mert annak a játékmenete is tetszik. A 13 első részéről néztem videókat, nekem kicsit bárgyúnak tűnt, a Lightning Returns viszont nagyon bejön így külső szemlélőként, ezért kérdeztem igazából. Ahogy nézegettem a két 13-as részt be lehet szerezni 10 körül mindkét platformra, csak nem tudom boxra érdemes-e, tekintve, hogy minden teszt kitér arra, hogy a PS3-as verzió jóval szebb és kényelmesebb az 1 blu-ray disc miatt.
A 14-et gépre venném meg, csak nem tudom mennyire élvezhető egyedül (legalábbis az elején biztos egyedül lennék). -
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
Teljesen új vagyok a Final Fantasy világában. Szégyen, nem szégyen, az első találkozásom a sorozattal még bő 10 évvel ezelőtt a Spirits Within animációs film volt, a maga korának talán legszebb, nem élőszereplős szórakoztatóipari terméke. Lehet, hogy játszottam valamelyik résszel nagyon régen, egy ismerősömnek sok PS 2-es címe volt, de annyira nem maradt meg sajna.
Azonban pár napja láttam a Realm Reborn cinematic videóját, ami elzárja az alap XIV játékot és egyből megtetszett, úgyhogy kicsit beleástam magam a történetekbe, kezdve a VII-el (mivel ezt tartják legjobbnak). Röviden szólva elvarázsolt, elolvastam mindent, amit csak találtam a wiki-n megnéztem több videót youtube-on (valaki felrakta a Crisis Core összes átvezetőjét, tulajdonképp egy 3 órás film lett belőle) és megnéztem az Advent Childrent is, szintén gyönyörű animáció. Lehetséges, hogy ha lesz leárazás a VII-re és VIII-ra Steamen, akkor beszerzem őket, de a régebbi részek, valszeg a beszéd hiánya miatt nem nyerték el a tetszésem.
Ugyanakkor nem mondtam azért le magáról a játékról, mert mégiscsak más játszani is vele meg csak olvasgatni meg nézegetni a történetet, bár így is nagyon sok infó leszűrhető szerencsére.
Több kérdésem is lenne hozzátok:
- A Realm Rebornt érdemes lehet úgy elkezdeni, hogy egyedül játszom, van-e magyar közösség benne, és úgy unblokk milyen élményt ad? Semmilyen fantasy MMO-t nem próbáltam még, ez lenne az első.
- A Lightnin Returns mennyire kapcsolódik szervesen az előtte levő két részhez? Ha csak ezt szerzem be, akkor is érteném a sztorit? Továbbá, érdemes-e 360-ra megvenni, csak mert olvastam a kritikákat a XIII-hoz, hogy katasztrofálisan néz ki a PS3-as verzió mellett és nem tudom, hogy ez a Lightning Returns-nél is így van-e.
Mindenesetre tervezek beszerezni egy PS3-at, hogy a X-től kezdve tudjak játszani majd néhány résszel, amik tetszenek így videók alapján.
Új hozzászólás Aktív témák

- Revolut
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Peugeot, Citroën topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest