- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
válasz
jersey86
üzenetére
Hidd el, nekem is a világtérképes rendszer a kedvencem, egyszerűen imádom, de a mai eléggé felfejlődött grafikával kissé nehézkes lenne megoldani. Sokszor gondolkoztam/ozok azon hogy ma már hogy lehetne az ilyet megvalósítani, eredményre is jutottam hogy hogyan képzelném el, de az lehet még a next gen konzolok számára is nagy falat lenne.
Kisebb, miniatürizált világtérkép mint anno, (leginkább a VII esetében, IX -ben kidolgozottabb lett a térkép - (meg nyilván az egész játék grafikailag részletesebb) ), meg ma már lehet nem mutatna jól.
Meglátjuk hogy a következő részekben hogy fog majd ez kinézni.
Helyes helyes, jó móka gyepálni őket.
Hajrá! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kisebb, miniatürizált világtérkép mint anno, (leginkább a VII esetében, IX -ben kidolgozottabb lett a térkép - (meg nyilván az egész játék grafikailag részletesebb) ), meg ma már lehet nem mutatna jól.