- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#54715584 #86766 üzenetére
Igen, köszi szépen a véleményed. Sok mindenben igazad van!
Viszont én nem vagyok színész, inkább történet író. Nyilván a leírás alatt a kis szösszenet, csak egy kis kedvcsináló, de írtam két teljes novellát, azok fényévekkel jobban sikerültek. A szöveg eredetileg ez a videó alatt volt, csak ide is belinkeltemEz egy kicsit katonásabb, de már ez is vágva van, mert egy hosszabb feliratos videó novellából ollóztam össze, ami elkészülte után mégsem tetszett, és töröltem
Szereplők nagyon kellenének, sajna nekem nincsenek hasonló beállitotságú ismerőseim, és még nem is állt össze az egész, lehet végül kuka lesz
De köszönöm szépen az idődet, és a segítséget is!
-
törölt tag
válasz
Pearce #86757 üzenetére
Köszönöm szépen a véleményt! De a videó minősége érdekelne, mert aggódom, hogy nézhetetlen, pl monitoron. Tv-n mobilon még elmegy
A homokban futkározás meg muszáj, mert ahogy a videó leírásában a mini novellában is olvasható, a föszereplő elég sokat fog menekülni a drónok elől, miközben elveszett/halott kedvesét keresi a romos lepusztult világban
Meg sajna egyedül nem nagyon tudtam mást kitalálni, nade majd ha ömleni kezdenek a szereplők!Olyan The Walking Dead témájú dologra gondoltam
-
törölt tag
Sziasztok! (Közvélemény kutatás!
)
Egy kis segítséget szeretnék kérni, egy Youtue videóval kapcsolatban. Kicsit talán kapcsolódik a topik témájához, ha másért nem hát a videóban hallható Bourne trailer 2016 zene miattVan egy elképzelésem, szeretnék készíteni egy sci fi témájú rövidfilmet, és ehhez a készülő produkcióhoz készítettem egy trailert is, melynek célja, hogy be tudjak vele szervezni másokat is a produkcióba. Sajnos elég kritikus vagyok magammal szemben, ezért sokszor átdolgoztam (letöröltem
) már ezt a kis kedvcsinálót, ezért a minősége hagy némi kivetnivalót maga után. Amiben a segítség kellene, szerintetek nagyon gáz a videó minősége, vagy nézhető? Mert a sok átrenderelés miatt, már azon gondolkozom, hogy végleg letörlöm, annak ellenére, hogy egy hét munkája van benne, nem is beszélve hogy tök egyedül vettem fel/készítettem. Csak ennyi lenne, és köszönöm szépen.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged