2016. július 1., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Visszatükröződés: Tükörország (Misztikus Sci-fi Novella)

  Visszatükröződés: Tükörország (Misztikus Sci-fi Novella)

  Prológus. Könnycseppek.

  Teljes erőmből futottam, ahogy csak a lábaim bírták, éreztem, hogy lassan elfogy az erőm,
  - Utol fog érni - dübörgött az agyamban. Egyik kezemben a fagyimmal, másikban a fegyveremmel.
  Hallottam, hogy mögöttem a húgom teljes erejéből kiabál, de nem értettem mit, annyira lekötött a koncentrálás, nehogy elejtsem a fagyit. Illetve nem az én fagyimat hanem a testvéremét, aki kétségbeesetten kiabálva szaladt utánam, és közben hangosan kiáltozott
  - Anya… anya… ez a hülye elvette a fagyimaaaat… - Hallottam, hogy valami nagyot puffan a hátam mögött, és már nem hallottam magam mögött, a testvérem kis piros cipőjének puha ütemes hangját. Lassítani kezdtem, még mindig a fagyival egyensúlyozva a kezemben, játék pisztolyomat célzásra emelve fordultam meg, hogy azonnal szembe tudjam spriccelni, amint feltűnik copfos, dühtől eltorzult feje a Vizi pisztolyom célkeresztjében. Meglepődve vettem észre, hogy nincs mögöttem senki. Ekkor hallottam meg a kétségbeesett sírást valahonnan a magas fűből, ami az egész parkot beborította, ahová anyánk vitt ki minket játszani, majdnem minden délután.

  Folytatás...

  Biosphere 2 hónapja

 • Visszatükröződés: Emily (Post Apocalyptikus Sci-fi FI Novella)

  Visszatükröződés: Emily (Post Apocalyptikus Sci-fi FI Novella)

  Első fejezet. A Holtak városa

  Éreztem, hogy hamarosan magamhoz térek, az álom lassan Nyúlósan engedett csak ki a szorításából, még mindig éreztem megnyugtató ringatását, mintha csak egy csecsemő lennék, aki az anyja karjaiban, békésen alussza délutáni álmát. Először a hallásom tért vissza, furcsa módon csak a bal fülemre hallottam, azzal is csak tompa távoli ritmikus robajszerű hangokat. A szememet még nem nyitottam ki, mert lefoglalt az egész testemet átjáró érzés analizálása. Valamiféle mozgást végeztem, nagyon lassan himbálóztam valaminek a hátán, előre hátra.

  Lassan a másik fülemre is hallani kezdtem, de a furcsa tompa dübörgésen kívül semmit sem hallottam. Ekkor kezdtem érezni a szagokat. Furcsa sós és hűvös levegő ütötte meg az orromat, ami szokatlan volt mivel a szobánkban a létfenntartó, mindig ugyan azt az ízetlen húsz fokos levegőt pumpálta az orrunk alá. Nem bírtam tovább és végleg ellenálltam annak az erőnek, ami eddig mindent megtett, hogy újra álomba ringasson. Kinyitottam a szemem. Majd azonnal be is csuktam a belé hasító fájdalom miatt, oldalra fordítottam a fejem, és szinte azonnal fuldokolni kezdtem, éreztem, hogy valami hideg és Nyúlós áramlik le az ormomon át egyenesen a tüdőmbe, ettől nagyon gyorsan magamhoz tértem, pánik rémület fogott el.

  Folytatás...

  Biosphere 3 hónapja

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.